Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi ardından gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ödeme takvimine yöneldi. Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emeklisi 'Emekli Cumhuriyet Bayramı' ikramiyesi ödemesi için banka hesaplarını sık sık kontrol ederken Vedat Işıkhan'dan beklenen açıklama geldi.

Manisa'nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı Manisa'nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Çalışmayanlar için ödenecek 5 bin TL gündemdeki yerini korurken, konuyla ilgili Bakan Vedat Işıkhan'dan açıklama geldi. 100. Yıl özel emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, yattı mı, kimlere verilecek, bugün yatar mı? Emekli 5000 TL ikramiye ödemelerinde son durum!

Emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi kimlere verilecek belli oldu. Buna göre dul ve yetim aylığı alanlar ile EYT başvurusu yapanlar da ödemeden yararlanabilecek.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ödemelerde o tarihe dikkat çekti.


Kabine Toplantısı sonrası açıklanan çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere ödenecek 5 bin lira ikramiye ödemesi için geri sayım başladı. Ödeme günlerine dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan açıklama geldi. Bakan Işıkhan açıklamasında "Ödemeler, Kasım'ın 15'ini geçmeyecek gibi duruyor." şeklinde konuştu.
 

Kaynak: EYLEM TUNÇ