Yunusemre Belediyesi Ağustos’un başından beri düzenlediği Açık Hava Sinema etkinliğine devam ediyor. Her hafta çarşamba günü farklı yerlerde düzenlenen etkinlik kapsamında bu hafta film 100’üncü Yıl Meydanı’nda izleyicilerle buluştu. Bu hafta ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmi gösterime girdi. Açık Hava Sinema etkinliğine Yunusemreli vatandaşların katılımı yoğundu. 

100’Üncğü Yıl Meydanı’ndan Açık Hava Sinema Keyfi (3)


Vatandaşlar etkinliklerden memnun

Başkan Balaban Görevi geldiği günden itibaren Yunusemreli vatandaşlar için çeşitli sosyal ve kültür sanat etkinlikleri düzenliyor. Yaptığı çalışmalar ile fark yaratan Yunusemre Belediyesi, Açık Hava Sinema etkinliği ile vatandaşları da memnun etmeye devam ediyor. Vatandaşlar aileleri ve arkadaşları ile böyle güzel bir etkinlikte bir araya geldikleri için memnun olduklarını dile getirdi. Belediyeye ve Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ettiler. 

Saruhalı’da festival  coşkusu; Çocuklar doyasıya eğlendi Saruhalı’da festival  coşkusu; Çocuklar doyasıya eğlendi

100’Üncğü Yıl Meydanı’ndan Açık Hava Sinema Keyfi (1)


“Güzel hizmetlere devam edeceğiz”

Yuntdağı Sanat Günlükleri ile bir çok kültür sanat etkinliğini vatandaşlarla buluşturduğunu açıklayan Başkan Balaban, Yunusemreli vatandaşlara kültürel anlamda hizmet sunmaya deva edeceklerini belirtti.

Başkan Balaban;

“Göreve geldiğimiz günden beri sanatsal ve kültürel çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Yuntdağı Sanat Günleri ile bugüne kadar pek çok mahallede konserler ve sihirbaz gösterileri halkımızı mutlu ettik. Açık Hava Sinema etkinliklerimiz kapsamında vatandaşlarımıza sinema gösterileri sunduk. Vatandaşlarımıza kültürel anlamda güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

100’Üncğü Yıl Meydanı’ndan Açık Hava Sinema Keyfi (2)


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM