15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Manisa'da çeşitli programlar gerçekleştiriliyor. Söyleyişler, kabir ziyaretleri ve Mevlit programlarıyla adeta milli birlik ruhu yaşatılıyor.

Manisa Valiliği, 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşları anmak için Hatuniye Camii’nde bir Mevlit programı gerçekleştirdi. Programa, Manisa Valisi Enver Ünlü, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Şehitlerine Anlamlı Program (5)

'Ülke genelinde yoğun katılım'

Mevlit programında şehitler için dualar okundu ve ardından katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Şehitlerin hatırasını yaşatmak ve milli birlik ruhunu güçlendirmek amacıyla bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekildi. Türkiye genelinde 81 ilde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

15 Temmuz Şehitlerine Anlamlı Program (6)

Şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek dualar okunuyor, gaziler ve şehit aileleri için çeşitli programlar düzenleniyor. Ülke genelinde yaşanan yoğun katılım, vatandaşların darbe girişimlerine karşı duruşunu ve milli birliğe olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Manisa’daki program, şehitler için yapılan dualar ve ikramlarla devam ederken, katılımcılar milli birlik ve beraberlik mesajları verdi.

15 Temmuz Şehitlerine Anlamlı Program (4)

Bu tür etkinlikler, 15 Temmuz’un unutulmaması ve şehitlerin hatırasının yaşatılması adına büyük  önem taşıyor.

Alaşehir  dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi Alaşehir dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi

15 Temmuz Şehitlerine Anlamlı Program (2)

15 Temmuz Şehitlerine Anlamlı Program (1)

Muhabir: ALİ GÖZEN