Ay bugün saat 11:27 ile 14:27arasında boşlukta olacak sonra Kova burcuna geçecek. Bu saat aralığını önemli işlere ayırmamanız sizin için iyi olur.  

KOÇ

Seyahat planları yapın ve keşiflerde bulunun. Sanatsal, kültürel ve spiritüel etkinliklere katılın, yeni yerler keşfedin ve farklı bakış açılarıyla tanışın. Bugün seyahat hazırlığı içerisinde olabilirsin. Kent dışındaki akrabalarını görmeye gidebilir ya da küçük bir kaçamakla haftanın yorgunluğunu atabilirsin. Maddi mevzularda hassas olman gereken bir gün yaşayabilirsin. Bütçe planlamanı yanlışsız yaptığından emin olmalısın. Beklenmedik bütçe açıkları ile karşılaşabilirsin. 

BOĞA

Olumsuz düşünce kalıplarını fark edin ve değiştirmek için olumlu düşünce alıştırmaları yapın. Pozitif bir bakış açısı geliştirmek, dönüşümünüzü destekler. Bugün aşk konusunda bir epey şanlısın. Yakın dostlarının aracılığıyla hayatına girebilecek kişi senin için gerçek kişi olabilir. Flört etmeye son derece açık olduğun bir süreçtesin, yeni aşka yelken açmaya da hazırlıklı olmalısın. Hayatını iyileştirdiğin, maddi ve manevi kazanımlar elde ettiğin bir sürece giriyorsun. 

İKİZLER

Rehberliğe açık olun ve sezgilerinizi takip edin. Kendi bilgelik size yol gösterebilir, bu yüzden iç sesinizi dinlemek ve ona güvenmek önemlidir. Bugün dilek ve dualarının gerçekleşmesini sağlayacak yeni kapılar açılıyor. Hayat sana beklenmedik fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Fikir, emek ve gayretlerin sayesinde geleceğin adeta yine şekilleniyor. Bu ortalar şahsî gelişim konusunda hassas olmaya ve kendini geliştirecek eğitimlere katılmaya itina göstermelisin.

YENGEÇ

Keşiflerinizi ve deneyimlerinizi günlük bir dergide belgeleyin. Yolculuğunuzdaki ilerlemeleri gözlemlemek ve dönüşümlerinizi hatırlamak için bu günlüğü düzenli olarak yazın. Bugün yalnız kalmak istemeyebilirsin. Romantik ve his yoğunluğu yüksek bir gün yaşayabilirsin. Kendini sokağa atmak, tanımadığın beşerlerle sohbet etmek sana âlâ gelebilir. Hafta sonuna biraz dağıtarak başlamak isteyebilirsin. Tüm kederlerinden uzaklaşarak özgürce istediğini yaptığın bir hafta sonu geçirebilirsin. 

ASLAN

Hayatınızdaki şükran ve minnet duygularını güçlendirin. Her gün birkaç dakika içinizden gelerek şükretmeye odaklanın ve hayatınızdaki küçük güzellikleri fark etmeye başlayın. Bugün biraz umursamaz ve vurdumduymaz olabilirsin. İlgisiz tutumun nedeniyle sevdiklerinle irtibat meseleleri yaşayabilirsin. İç dünyandan çıkman ve sevdiklerinle diyalog ve temas kurman gerekebilir. Yatırım amaçların doğrultusunda aldığın kararlar sayesinde büyük çıkarlar sağlayabilirsin.

BAŞAK

Bilgelikle bağlantı kurmak için sessizliğe ve yalnızlığa zaman ayırın. Kendinizi dinleyin, iç sesinizi duyun ve kendi rehberliğinizi kabul edin. Bugün yurt dışı kontaklı işlerin ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsin. Mesleğinde yapmak istediğin değişiklikler için bugün harekete geçebilirsin. Kent yahut ülke değişimini de beraberinde getirecek bir iş mutabakatı yapma fırsatın olabilir. Hayatının odağı haline gelen sorun ve zorlukların çözüldüğü kıymetli bir güzelleşme sürecine giriyorsun.

TERAZİ

Kendinizi olumlu bir çevreyle çevreleyin. Olumsuz enerjiden uzak durun, olumlu ve destekleyici insanlarla vakit geçirin ve size ilham veren ortamlarda bulunun. Bugün aşkta bahtın dönüyor. Hafta sonunun birinci gününde dış dünya ile bağ kurmaya ihtimam göstermelisin. Yeni beşerlerle diyalog halinde olmak, bağlantı yeteneklerini seni derinden etkileyen bireylerle bağ ve temas kurmak için kullanmaya muhtaçlık duyabilirsin. Çok istikametli kişiliğini ortaya çıkararak istediğin kişiyi etkileyebilirsin. 

10 Aralık 2023 günlük burç yorumu 10 Aralık 2023 günlük burç yorumu

AKREP

İlham kaynaklarına yönelin. Güzel edebiyat eserleri okuyun, motive edici podcast'ler dinleyin veya ilham verici konuşmalara katılın. Sizi besleyen ve motive eden içeriklere zaman ayırın. Bugün kendini kaybolmuş hissedebilir, geleceğe dair kararlar alırken zorlanabilirsin. Her an düşünen bir yapıya sahip olduğun için bir kadro ayrıntılarda sıkışmış olabilirsin. Bugün ikili ilgilerine odaklanarak hayatı bir nebze de olsa akışına bırakmayı deneyebilirsin. Hobilerine yahut zihnini temizlemene yardımcı olabilecek etkinliklere yönelmek sana son derece âlâ gelebilir. 

YAY

Günlük hayatta minik zevkleri keşfedin. Bir fincan çayın tadını çıkarın, güneşin sıcaklığını hissedin veya hoş bir melodiye kulak verin. Küçük anların keyfini çıkararak Kendi mutluluğu deneyimleyin. Bugün meskendeki sistemi sağlamak için harekete geçmek isteyebilirsin. Bir müddettir içinde bulunduğun ağır gündemden uzaklaşarak aile bireyleri ile bir ortaya gelmeyi tercih edebilirsin. Hafta sonunun birinci gününde sevdiklerinin bir ortada olması sana kendini daha güçlü hissettirebilir. Bu ortada günün en yararlı burcu sensin. Cüzdanın bir anda dolabilir. 

OĞLAK

Enerjinizi yükseltecek fiziksel aktivitelere zaman ayırın. Spor yapın, dans edin, yoga yapın veya doğa yürüyüşleri yaparak bedeninizi hareket ettirin ve canlılığı artırın. Bugün her vakit meslek odaklı görünen ruh halinde biraz değişiklikler olabilir. Eğitime odaklandığın, kendine yeni kıymetler ve farkındalık katmak istediğin bir gün olabilir. Romantik bağlarınızla ilgili bahislerde duygusal kararlar almak yerine problemlerin tahliline odaklanmanız gerekebilir.

KOVA

Yeni bilgiler ve beceriler edinmek için öğrenmeye yönelin. Bir kursa katılın, yeni bir dil öğrenin, el sanatlarıyla uğraşın veya ilgi alanlarınızı genişletmek için kitaplar okuyun. Bugün kulağına gelebilecek fısıltıların seni olumsuz etkilemesine müsaade vermemelisin. Prestijin ve kişiliğinin göz önünde olduğu, hatta vakit zaman eleştirildiği bir süreçten geçiyor olabilirsin. Kendini bir anda ayrılık yahut dava süreçlerinin içerisinde bulunabilirsin. Tüm bu süreç sona erdiğinde hasar almamak için güçlü durmaya çalışın. 

BALIK

Bugün kendinizi yaratıcı bir enerjiyle dolu hissedebilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizi keşfetmek ve ifade etmek için zaman ayırın. İçinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarın! Bugün uygunlaştırıcı gücünü kendin için kullanmayı tercih etmelisin. Sık sık sevdiklerin için özveride bulunmak seni bir oldukça yormuş olabilir. Hafta sonunun birinci gününde gökyüzü sana düzgünleşme fırsatı sunuyor. Sen de kendine dönerek hislerini ve fikirlerini değerlendirebilirsin. Yoga yahut dağ yürüyüşü yaparak huzur bulmayı deneyebilirsin.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK