Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Mayıs ayında Ankara’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı nezdinde yaptığı ziyaret ve girişimler sonucunda Demirci 2. Etap TOKİ’nin inşaat ihalesinin 29 temmuz tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Demirci Belediye Başkanı Erkan, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığına ziyaretinde Demirci 2. Etap TOKİ konutları hakkında görüşmeler yaptı.

TOKİ’nin resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede Demirci 2. Etap 142 Adet Konut, 5 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi 29 Temmuz 2024 / Pazartesi günü saat 14.00’da olacağı açıklandı.

Demirci’de gerçekleşecek 2. Etap TOKİ ihalesi ile ilgili Başkan Kara,

“ Memleketimiz için dur durak demeden çalışıyoruz. Demirci 2. Etap 142 konut için TOKİ ile yaptığımız görüşmeler sonuç verdi. 29 Temmuz 2024 tarihinde inşaat ihalesi yapılacak. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından konutların yapımına başlanacak. Her bir süreci yakından takip ediyoruz. Kıymetli hemşerilerimize verdiğimiz her bir sözün arkasındayız ve takipçiyiz. İhale süreci tamamlandığında ayrıca süreç ile ilgili hemşerilerime bilgi vereceğiz. Demirci’mize hayırlı olsun” ifadeleri kullandı.

Manisa Süper Amatör Lig'e "Yusuf Bulut" ismi verildi Manisa Süper Amatör Lig'e "Yusuf Bulut" ismi verildi
Muhabir: RESULENUR KANTAR