Tarih boyunca astrololoji gök bilimi olarak konuşuldu. Bilimsel gerçekliği tartışılan astrolojide, yapılan tahminler astroloji uzmanlarının yorumlarını okunur kıldı.

Gök olaylarına bakarak kehanetlerde bulunmak, özellikle de felaketleri kestirmek, tarihte pek çok toplumda gözlenmiştir. Bunun ilk yazılı örneği Mezopotamya'daki Asur ve Babil uygarlıklarındadır.

Günümüz astrologları ise gökteki gezegenlerin durumunu belli bir matematik içerisinde yorumlamaya devam ediyorlar.

Türkiye’nin önemli Astroloji uzmanlarından Nuray Sayarı da bunlardan biri…

Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı

Nuray Sayarı, Merkür gezegeninin, iletişim ve anlaşmayı temsil ettiğini, Merkür, gerileme döneminde ise hiç aklımızda olmayan bir işe niyet ettiğimizde sorun ve sıkıntıların yaşanabileceğine dair tahminleri olduğunu söyledi. El atılan şey ne olursa olsun istikbali ve geleceği olmayacağını da sözlerine ekledi.

Sayarı, 23 Ağustos’ta başlayan Merkür gerilemesi 17 Eylül’de bittiğini ifade ederek Türkiye için dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Programcı Evrim Akın ile konuşan astrolog Nuray Sayarı, Türkiye ile ilgili 20 Eylül tarihini vurgulayarak şu iddialarda bulundu:

“Kimle olursa olsun, neyle olursa olsun, Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de değişiyor”

Hangi burçlar küçülmeye gidiyor?

“Allah hepimizin yardımcısı olsun ama 20 Eylül'den çok umutluyum. Çok bingo bir gün. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak. Burayı kesin ve saklayın”.

20-28 Eylül arasında Türkiye'de bomba haberler duyacağız. Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek. Çok bingo bir dönem, bingo bir zaman. Bu dediğim olduğunda ben halının üzerine uçarım artık” dedi.

20 Eylül tarihinde, Türkiye’de, yeraltı mucizelerinin ve birtakım sandıklar ortaya çıkabileceğini ve hatta hazine bulunabileceğini ifade eden Sayarı, astrolojik anlamda bir sır perdesinin aralanacağını söyledi.20 – 28 Eylül tarihinde Türkiye’nin büyük bir zenginlik yaşayacağını söyleyen Sayarı bütün dünyanın gözü Türkiye’de olacak dedi. Ülke olarak büyük bir değişime ve dönüşüme gireceğimizi sözlerine ekledi.

20 Eylül ve 28 Eylül tarihleri arasında Türkiye’de hangi önemli olayların olacağına dair herkes beklemede. Sosyal medya da geniş yankı uyandıran ve Dünya üzerinde ses getirecek haberleri yine medyadan takip edebileceksiniz.

Yeni Merkür gerilemesinin 19 Aralık 2023 ‘te başlayacağını ve 05 Ocak 2024 tarihinde biteceğini ifade eden Sayarı, sanılanın aksine Merkür gerilemesinin o kadar kötü bir durum olmadığını bazen kaybettiğiniz şeyleri bulup bazen de hesaplaşamadıklarınız ile hesaplaşabilirsiniz dedi.

Koç, Oğlak ve Kova burcunda olanların yaşam koşullarını ve hayatlarının önemli alanlarında küçülmeye gideceklerine dair yorumlarda bulundu.

Nuray Sayarı kimdir?

31 Ocak 1971 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sayarı’ nın annesinin Kahireli olması ve ayrıca anneannesinin de çok eski bir astrolog olması nedeniyle Kahire’de Astroloji eğitimi almıştır. Hindistan’a gidip orada çeşitli teknikleri öğrenmiş ve 1991 yılında Astrologluk yapmaya başlamıştır.

[ilgili-haber=31950]