Koç burcu 21 Ekim günlük yorum

Haftanın ilk günü yoğun ve stresli başlıyor. Sakin kalmanız gereken bir gün olabilir. İş yerindeki dedikodulara kulak vermeyin...

Koç-1

Boğa burcu 21 Ekim günlük yorum

Bugün hayatınızdaki önemli bir günün yıl dönümü olabilir. Arkadaşlarınızla kutlayıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir.

Boğa-1

İkizler burcu 21 Ekim günlük yorum

Yeni başlangıçlara adım adım ilerlediğin bir dönemdesin. Bu tatlı telaşların tadını çıkar. Stresten uzak durmaya çalış. Keyifli bir gün geçireceksin gibi gözüküyor.

Ikizler-1

Yengeç burcu 21 Ekim günlük yorum

Maddi açıdan zorlanabileceğin bir döneme girmiş olabilirsini. Bu süreç çok da uzun sürmeyecek gibi gözüküyor. Harcamalarına dikkat etmelisin.

Burçların olumsuz yanları: 12 burcun bilinmeyen yönleri Burçların olumsuz yanları: 12 burcun bilinmeyen yönleri

Yengeç-1

Aslan burcu 21 Ekim günlük yorum

Sıkıntılı ve stresli bir gün olabilir. İnsanların söylediklerine çok da dikkat etmemek senin için daha iyi olabilr. Bugün işle alakalı farklı gelişmeler olabilir, kendini göstermen için bir fırsat.

Aslan-2

Başak burcu 21 Ekim günlük yorum

Geleceğin için attığın adımlar seni her geçen gün daha ileriye taşıyor. Yorucu bir gün geçirebilirsin ancak günün ilerleyen saatlerinde seni bir sürpriz bekliyor.

Başak-1

Terazi burcu 21 Ekim

İlişkilerinde daha çok empati kurman gereken bir gün olabilir. Karşı tarafın da ne istediğini bilmek çok önemli. Biraz sürtüşmeli bir gün seni bekliyor olabilir.

Terazi-1

Akrep burcu 21 Ekim günlük yorum

Yeni edindiğin dostluklar seni pozitif anlamda etkileyebilir. Stresten uzak bir gün seni bekliyor. Haftanın ilk günü sakin geçecek gibi. 

Akrep-1

Yay burcu 21 Ekim günlük yorum

Ailenizle daha sık vakit geçirmek isteyebileceğin bir dönemdesin. Özlem gidermeli bir seyahate çıkabilirsin. Ailen başarılarınla gururlandığını sana bir kez daha dile getirebilir. İlişkin pozitif yönde ilerlemeye devam ediyor.

27

Oğlak burcu 21 Ekim günlük yorum

İşle ilgili yeni gelişmeler var gibi gözüküyor. Karşına değerlendirmen gereken güzel fırsatlar çıkabilir. Arkadaşlarına daha sık vakit ayırabilirsin. Uzun zamandır vakit ayırmadığın bir yakınının senin hakkında beklentileri var gibi gözüküyor.

Oğlak-1

Kova burcu 21 Ekim günlük yorum

Hayatında değişen çok şey var. Bunlardan en önemlisi de çevrendeki insanlar. Çevrene daha çok dikkat etmen gerekebilir. Bugün arkadaşlarınla farklı planlar yapabilirsin.

Kova-1

Balık burcu 21 Ekim günlük yorum

Haftanın ilk günü senin için pozitif başlıyor. Kimseye sinirlenmemeye çalış mümkünse. Bugün kendini çalışmaya vereceksin gibi gözüküyor, migren ilacını şimdiden hazırla.

Balık-1

Kaynak: HABER MERKEZİ