Manisa ve ülke gündemine dair öne çıkan haber başlıklarını sizin için bir araya getirdik...

Peki 22 Eylül Cuma günü ulusal gündemde ve Manisa'da neler oldu. İşte detaylar...

Sizden gelenler… Manisa Dinçer mahallesinde çöp sorunu

Takipçimiz; Manisa Dinçer mahallesinde çöp konteynırlarının etrafının temizlenmediğini belirterek gönderdiği fotoğraf ile çöp sorununa dikkat çekiyor.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hollanda'dan Manisa'ya bisiklet yolculuğu Hollanda'dan Manisa'ya bisiklet yolculuğu

Anadolujet uçağı toprak zemine saplandı

Anadolujet ‘in Antalya-Perm seferini yapan uçağı inişinin ardından taksi yaparken duramayarak toprak zemine girdi. Toprak zemine çıkan Anadolujet uçağının yolcuları tahliye edildi.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

AK PARTİ MANİSA'DA İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, düzenlediği basın toplantısında, ilçelere atanan isimleri açıkladı.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Elon Musk Manisa'daki Araziye Talip

Sosyal Medya platformu X’de 105.444 bin takipçisi olan Türkiye's Economy Channel isimli kullanıcı Elon Musk’ın Manisa’daki arazi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bilgi aldığını iddia etti.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Meteoroloji Bu Kez Çöl Uyarısı Yaptı! İşte Etkili Olacağı Bölgeler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre Türkiye genelinde bugün yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği açıklanırken toz aşınımı uyarısı geldi. En fazla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görülecek toz aşınımının pazar günü Marmara ve Ege'ye de ulaşması bekleniyor.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

NE OLACAK BU KARAKÖY TRAFİĞİ

Manisa’nın her geçen gün artan ve özellikle de işe gidiş ve çıkış saatlerinde tam bir çileye dönüşen trafik problemi yüzünden vatandaş isyanda. Biz de Karaköy trafiğini yerinde gözlemledik ve vatandaşların sıkıntılarını dinledik. Manisa Karaköy'de vatandaşlar, trafiğin her geçen gün daha da kötüleştiğini belirterek, yetkililerden acil çözüm istiyor.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Aigai kazı heyetinden alkışlanacak hareket

İstanbul Üsküdar’da bir lisede çekilen görüntülerde Atatürk’ün fotoğrafına uygunsuz hareketler yapan ve tutuklanan lise öğrencisinin yankıları sürerken, örnek bir haber Manisa’dan geldi.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

[ilgili-haber=32244]