24 Eylül Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları.

 Koç burcu 24 Eylül günlük yorum

Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz dileklerinizin üstünde fazlaca düşündüğünüzden kendinizi fazla kaptırmış olabilirsiniz. Sakinleşmeniz ve içinize dönmeniz gereken bir zamandasınız. Kendinize bolca vakit ayırın, meditasyon yaparak sakinleşebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz ve özlediğiniz insanlara vakit ayırabilirsiniz.

2-1

Boğa burcu 24 Eylül günlük yorum

Planlamadığınız şekilde gerçekleşen durumlar yüzünden kendinizi suçlamayı bırakıp hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizle olduğundan çok daha iyi bir iletişim kurabileceğiniz günler sizi bekliyor. İş hayatında ise yoğun tempolu fakat keyif verici bir hafta olacak.

3-1

6 Aralık 2023 günlük burç yorumu 6 Aralık 2023 günlük burç yorumu

İkizler burcu 24 Eylül günlük yorum

Hayalini kurduğunuz güzel dileklerin tek tek gerçekleşmesini izlediğiniz günlere geçiş yapmış bulunmaktasınız. Bu günlerin tadını çıkartırken bir yandan da söylediğiniz sözlerin geri dönüşü olmadığını, iyi şeyler gerçekleşirken kötülere de dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz.

4-1

Yengeç burcu 24 Eylül günlük yorum

Sizler için hareketli bir hafta söz konusu gözüküyor. Kendi içinize çekilmeniz gereken dönemlerden birindesiniz. Ailevi konularda hassas durumlar ortaya çıkabilir ancak kısa süreli gözüküyor. Yolunuza taş koymaya çalışan, sizi kıskandığı için aşağı çekmeye çalışan insanlar olacak. Onlara nasıl karşılık vermeniz gerektiğini biliyorsunuz…

5

Aslan burcu 24 Eylül günlük yorum

Ailenizle aranızın eskiye göre çok daha iyi olacağı bir dönemdesiniz. Negatiflerin pozitife doğru değiştiği bu dönemde farklılık sizin için iyi olacaktır. Yeni hobiler edinebilir ve de yeni yerler keşfedebilirsiniz.

7

Başak burcu 24 Eylül günlük yorum

Maddi açıdan rahatlayacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Beklentinizin olmadığı yerlerden gelen maddi destekle birlikte rahatlayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizin güçleneceği bu dönemde sizle tekrardan iletişime geçmek isteyen eski dostlarınız olacaktır, yapılan yanlışları unutmamanız gerektiğini unutmayın. Aşk hayatınız stabil ve de çok mutlu ilerliyor.

6

Terazi burcu 24 Eylül günlük yorum

Uzun zamandır planladığınız ancak başlamaya cesaret edemediğiniz işlere girişmek için tam vakti. Çevrenizdeki insanlar sizi destekliyor ve başarılarınızla gurur duyuyor. Kariyerinizde zirve yapacağınız günler sizi bekliyor. Aşk hayatında verdiğiniz o uzun aralardan sonra belki de artık hayatınızın aşkıyla ansızın tanışma vakti gelmiştir.

8

Akrep burcu 24 Eylül günlük yorum

İlişkilerinize daha dikkatli, empati kurarak yaklaşmanız gereken hassas bir dönemdesiniz. İş hayatınızda yükselebileceğiniz, destek alabileceğiniz günler sizi bekliyor. Hoşlandığınız insana bunu belli etme vakti gelmiş olabilir. Sonuç ne olursa olsun pozitif kalmaya devam edeceksiniz unutmayın.

11

Yay burcu 24 Eylül günlük yorum

Günlük hayatın stresinden ve de üzüntüden uzak durun demeye gerek yok, bunu zaten en iyi şekilde yapıyorsunuz. İş hayatınızda kararsız olduğunuz ancak zamanla taşların yerine oturabileceği bir dönemdesiniz. Yeni edindiğiniz arkadaşlıklar uzun sürecek güzel dostluklara evrilebilir. Pozitif kalmaya devam edin.

10

Oğlak burcu 24 Eylül günlük yorum

Ailenize daha fazla vakit ayırmanız ve hassas davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Kırıp da farkında bile olmadığınız kişiler olabilir, nasıl gönüllerini almanız gerektiğini zaten kendiniz biliyorsunuzdur. İş hayatında kalıplarınızdan çıkıp yeni adımlar atma vaktiniz geldi. Harekete geçin ve artık kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmeye başlayın.

11

Kova burcu 24 Eylül günlük yorum

Eğitim almak istediğiniz konularda öne çıkmak için doğru zamandasınız. Bolca çalışacağınız ve zihninizi dolduracağınız bir hafta olacak gibi duruyor. Tüm bunları yaparken sevdiklerinize bolca vakit ayırmayı unutmayın. İş hayatınızda öne çıkacağınız günler sizi bekliyor.

12

Balık burcu 24 Eylül günlük yorum

Alışagelmiş olduğunuz eski yaşam tarzınızdan çıkmaya çalıştığınız gözlemleniyor. Süreci daha da hızlandırabilirsiniz, fevri olmak yerinde daha sakin olmayı denemelisiniz. Etrafınızda gelişen her olaydan kendinize pay çıkarıp suçlu hissetmeyi bırakın. İlişkinizde mutlu günler devam ediyor. Aşk hayatınız rengarenk gözüküyor, sorunların üstesinden kendinizi suçlayarak gelmemeye çalışın…

13

Kaynak: HABER MERKEZİ