Ay Balık burcunda adım adım ilerliyor. Bugün biraz neşeden yoksun işleriniz varsa bitirmek için başlayın derim. Sessizlik isteyeceksiniz.  

KOÇ

Çevrenizdekileri sıkıntılı konuşturan sadece başarısız olabileceğinizden korkmalarıdır. Bu nedenle bir an önce onlara yanıldıklarını ve sizin doğru yolu tuttuğunuzu kanıtlamaya çalışın. Bugün hasret hissin çok kabardığı bir gün olabilir. Uzun vakittir ulaşmak isteyip bir türlü irtibat kuramadığın bir bireyle etkileşimde bulunabilirsin. Bu görüşmeler sana âlâ gelebilir. Doğum günü kutlamaları üzere toplu etkinliklerde yer alman mümkün.

18 Eylül Çarşamba TV yayın akışı, 18 Eylül  Çarşamba TV'de neler var, Show TV, Kanal D, NOW TV, ATV, TRT1, TV8, Star TV 18 Eylül Çarşamba TV yayın akışı, 18 Eylül  Çarşamba TV'de neler var, Show TV, Kanal D, NOW TV, ATV, TRT1, TV8, Star TV

BOĞA

Başkalarıyla aranıza ördüğünüz duvarı yıkın, insanlara birkaç fırsat daha vermemek için hiçbir nedeniniz yok. Herkes hata yapabilir ve hayatın her zaman pembe olduğuna inanmayın artık. Bugün çok yorgun ve ağır bir gün geçirebilirsin. Gün içinde birden fazla yere koşturmak zorunda kalabilir, enerjini tüketebilirsin. Yakın arkadaşlarınla etkinliklerde yer alabilirsin. Akşam saatlerine yanlışsız konutta vakit geçirdiğin ve dinlendiğin bir gün olabilir.

İKİZLER

Bugün, kanıksadığınız bir konuda görüşünüzü değiştirecek olan ailenizden biriyle konuşacaksınız. Her zaman olduğu gibi, sizi seven insanların, hayatınızın vazgeçilmezi olduğunu anlayacaksınız.  Bugün bitmek bilmeyen telefon konuşmaları canınızı sıkabilir. Daima telefonla aranarak ya da bildiri atılarak rahatsız edilebilirsiniz. Ağır geçen görüşmelerin akabinde rahatlamak için akşam saatlerine gerçek kendinizi dışarı atmanız da mümkün.

YENGEÇ

Başkalarının ihtiyaç ve hassasiyetlerini fazlasıyla algılarken kendinize yetersiz kalmanız olası. Bugün yakınlarınız tarafından arandığınız ve onların sıkıntısına derman olacağınız bir gün olabilir. Özel hayatında sorun yaşayan bir dostuna yardımcı olabilirsin. Senin için bol sıkıntı dinlemeli bir gün olacak. Bu süreçte kendi kaygılarını unutup diğerlerine yara bandı olacaksın.

ASLAN

Başkaları sizinkinden farklı bir yol izlediğinde, ne pahasına olursa olsun o yolu terk etmeniz veya fikrini değiştirmeye çalışmanız gerekmez. Kabullenmek senin için çok mu zor?  Bugün bol bol araştırma yaptığın bir gün olacak. Kafanda yer alan soru işaretlerini kaldırmak için en yakınlarına başvurabilir, onlardan yardım alabilirsin. Son devirlerde içine sığmayan ve kafanı karıştıran olayları gün yüzüne çıkarabilir ve içini dökebilirsin.

BAŞAK

Geçmiş güzel günleri özlemle anacağınız hatıralarla karşılaşabilirsiniz. Anneye aşırı düşkünlük yaşanabilir. Bu haftaya yeni bir tertip ve gayelerle başlasan da bu amaçların gerisinde çok yorulmuş gözüküyorsun. Kendine verdiğin kelamları tutmakta zorlanabilir, etraf baskısıyla karşı karşıya kalabilirsin. Bu süreçte hayallerin ve gayelerin doğrultusunda attığın adımlar sana güç verecek.

TERAZİ

Hoşgörü, tam olarak niteliklerinizden biri değil gibi ve sizi tanıyanlar için bu bildik bir şey. Tutumunuzla başkalarını yalan söylemeye zorlayan siz olamaz mısınız? Bugün sakinliği ve sadeliği aradığın bir gün olabilir. Geçtiğimiz periyotlarda yer aldığın tempoyu en aza indirmek için gayret gösterebilirsin. Gürültüden ve sesten uzak kalmayı dilediğin bir güne başlayacaksın. Sessizlik ve sakinlik için konuttan hiç çıkmak istememen mümkün.

AKREP

Gönüllülük esası ile yürüttüğünüz işlerle farkında olmadan gönüllere taht kurabilirsiniz. Bugün planın ve programın ağır olduğu bir güne başlangıç yapacaksın. Hiç istekli olmasan da gerçekleştirmen gereken işler peşini bırakmayacak. Dışarıya çıkmak istemeyebilir, o vakti konutta geçirmek için efor harcayabilirsin. Lakin eninde sonunda kendini dışarıya atmak zorunda kaldığın bir gün olacak.

YAY

Bugün yapmaya çalışman gereken şey kötü bir olay karşısında hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etmek olmamalı. Kendinizi açık akılla gösterin ve her şey iyi bitecek. Bugün özel hayatınızın peşinizi bırakmadığı bir gün olabilir. Yakın etrafınızla alakalı sorunları kendi içinizde yaşadığınız bir güne başlangıç yapacaksınız. Etrafınıza olan sonunuzu kendinizden çıkarmanız ve kimseye bir şey belirli etmemeniz de mümkün. Yorgun ve isteksiz bir döneminizdesiniz.

OĞLAK

Maddi anlamda sizi rahatlatacak gelişmeler olabilir. Aile büyükleriniz veya eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Bugün kalabalıkların ortasında kaybolup gideceğiniz bir gün olabilir. Toplu yapılan bir davete ya da programa iştirak sağlayabilir, orada yeni beşerlerle tanışabilirsiniz. Yakınlarınızla gülüp eğlendiğiniz ve toplumsal manada günden tam randıman aldığınız bir gün olabilir.

KOVA

Bugün sizin için en değerli olan alanda çok ilerleme kaydedeceksiniz ve bu sizi gelecekte daha da iyisini yapmaya teşvik edecek. İyi sonuçlar aldıkça moraliniz daha da düzelecek. Bugün uzun vakittir ziyaret etmek istediğiniz bir yakınızı ziyaret edebilir, onunla geçmişten sohbetler edebilirsiniz. Bilmediğiniz gerçekleri öğrenebilir ve şaşırabilirsiniz. Sizin için genel olarak sakin ve huzurlu bir gün olacak. Buluşmanın akabinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

BALIK

Sürekli bir şeylerle meşgul olabilirsiniz. Telefon trafiği ve ilişkilerde ahengi sağlamakla ilgilenebilirsiniz. Bugün gündeminizde ayrılıklar yer alabilir. Şayet yalnız bir balık burcuysanız son periyotlarda sohbet ettiğiniz beşerlerle ortanıza aralık koyabilirsiniz. Genel olarak herkesi sıkıcı bulduğunuz bir döneminizdesiniz. Kendinize yeni heyecanlar aramak için yeni ortamlara giriş yapabilirsiniz.

Kaynak: PERVİN İNCE