Haftanın ilk günü olan 25 Eylül Pazartesi vatandaşlar günün öne çıkanlarını aramaya başladı bile. Peki 25 Eylül Pazartesi günü ne oldu? Ülke gündemine dair haber başlıklarını sizin için derledik.

Manisa ve ülke gündemine dair öne çıkan haber başlıklarını sizin için bir araya getirdik... Peki 25 Eylül Pazartesi günü ulusal gündemde ve Manisa'da neler oldu.

İşte detaylar...

Bağ-Kurlu erken emeklilik için gün sayıyor

Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, Bağ-Kur ile SSK prim eşitlemesinden sadece küçük esnafları yararlanabileceğini belirtti. İşte detaylar...

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Akşener hastaneye kaldırıldı!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, viral enfeksiyon nedeniyle hastanede müşahede altına alındı.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Dutlulu'nun Kongre Sonrası Dikkat Çeken Paylaşımları

Dün gerçekleşen CHP Manisa İl Kongresinde Ferdi Zeyrek 342 oyla kazanmış, Semih Balan ise 256 oyla kaybetmişti.  Kongrenin yankıları sürerken Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun kongre sonrası paylaşımları dikkat çekti.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Heimlich manevrası ile 5 yaşındaki çocuk boğulmaktan böyle kurtarıldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir çocuğun boğulmak üzere olduğunu farkeden AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu; Heimlich manevrası ile 5 yaşındaki Faysal'ı boğulmaktan son anda kurtardı.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu festivalde en çok yiyen kazanıyor Bu festivalde en çok yiyen kazanıyor

 

Manisalılar TEKNOFEST'e Ücretsiz Gidecek!

Şehzadeler Belediyesi, teknoloji ve havacılık tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Belediye olarak Manisalıları Teknofset'e buluşturacak.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Adliye Önünde Çatışma! Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi

İzmir Adliyesi yakınlarında gelen silah sesleri ekipleri alarma geçirdi. Adliye önündeki restoranda iki grubun silahlı çatışmaya girdiği öğrenildi.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

O üreticilere avans ödemeleri bugün yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkşeker aracılığıyla 728 milyon 74 bin lira avansın bugün pancar üreticilerinin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

"OKULLARI TİCARETHANE'YE ÇEVİRDİLER"

Okul ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan veliler, birde okul tadilatı için istenen paralar, ekstra kitap ücretleri ve güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya. Velilerden birçok şikayet aldıklarını belirten İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir bu durumu eleştirdi ve “Eğitim yuvası olması gereken okulları ticarethaneye çevirdiler” dedi.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

TBMM Başkanı Kurtulmuş Öyle Bir Şey Dedi Ki...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Yeni bir anayasa yapmak, Türkiye'nin boynunun borcudur. Cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışan önemli bir adım olacaktır." diye konuştu.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ