Ay, bugün saat: 09.39 ile saat: 13.01 arasında boşlukta olacak. Sonra Koç burcuna geçiş yapacak. Ay Koç burcunda polis ruhludur.  

KOÇ

Bugün geleceğe doğru eğildiğinize göre sizi geriye doğru adım attıracak duruma getirecek insanlardan kaçının! Mesafeli bir iletişim için daha yapabileceğiniz pek çok şey var.  Bugün yanlış kararlar aldığın bir gün olabilir. Gün içinde çok ağır bir gün geçirebilir, karar verebilmek için gerilime girebilirsin. Bu ağır tempoya ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Herkesle görüşüp irtibatı koparmak istemediğin için birden fazla buluşma içerisinde yer almanda mümkün.

BOĞA

Evlilik yoluyla gelen kaynaklar değerlenebilir veya mevcut değerleri yatırım aracı haline getirebilirsiniz. Bugün aklınızdaki bireyden bir adım bekliyor olabilirsiniz. Kararsız ve bunalmış olduğunuz bir döneminizdesiniz. Yapılan her harekete çok reaksiyon vermeniz sonucu etrafınız sizden uzaklaşmış olabilir. Bu hassas devri en kısa müddette atlatabilmek için kendinizle sağlıklı vakit geçirmelisiniz.

İKİZLER

Evinizi ve yaşadığınız yeri değiştirme arzusu içinde olabilirsiniz. İç dünyanızı yansıtan mekanlara çekilebilirsiniz. Bugün uzun vakittir vakit ayıramadığınız bir yakınınıza vakit ayırabilir, onunla konuşamadıklarınızı konuşabilirsiniz. Ne vakit konuşursanız konuşun samimiyetinizin daima birebir devam ettiği bir sohbetin içerisinde olacaksınız. Bu sohbet size çok yeterli gelecek. Kendinizle ilgili bilinmeyen şeyleri itiraf etmeniz de mümkün.

YENGEÇ

Bugün duygularınıza karşı daha dürüst olmak da dahil, özellikle de sevdiğiniz insanlara gerçeğinizi göstermekten her zaman çekinir ve rol yaparsanız bu büyük bir hata olur!  Bugün üzücü haberlerle güne başlamanız mümkün. Etrafınızda bulunan akrabalarınızdan birinin hastalığı ile sarsılabilir, onu ziyarette bulunabilirsiniz. Genel olarak çok ağır ve tempolu bir gün geçireceksiniz. Bilhassa sıhhat mevzularına dikkatli olmanı öneririm.

ASLAN

En mahrem anlarda bile içinizi açamazsanız sevdiğinizi hissedemeyiz. Arkadaşlar arasındaki o aptalca kavgaları bile telafi edin, önemsiz sebeplerden birini kaybetmek için hiçbir sebep yok!  Bugün uzun bir seyahate çıkabilirsin. Uzun vakittir aklında yer edinen bir yeri seyahat edebilir, yeni tecrübeler yaşayabilirsin. Maddi manada toparlanma yaşadığın bir dönemindesin. Bu toparlanmayı gerekli ve mantıklı harcamalar yaparak devam ettirmeni öneririm.

BAŞAK

Her şey çok bunaltıcı geliyorsa, etrafınızdaki her şeye bir ara verin. Üzerinizde ağır bir kınama hissediyorsanız, onu saptırmaya çalışın, çünkü bu sizi daha da yere serer.  Bugün uzun vakittir görüşmeyi beklediğiniz bir yakınınızla denk gelebilir, hasret giderebilirsiniz. Fevri kararlar ve davranışlar aldığınız br döneminizdesiniz. Düşünmeden yaptığınız davranışlar bu süreçte canınızı sıkabilir. Başınız ağrıyabilir.

TERAZİ

Farkında olmadığınız küçük de olsa hatalar yaptıysanız, kendinizi suçlamayın. Sana hizmet edecek yeni bir ders öğrendiğin her seferinde, kendini bir kere daha hayatın kucağına at. Bugün kendinizi yalnız hissettiğiniz bir gününüzde olabilirsiniz. Uzun vakittir yaşadığınız zahmetli devirlerden uzaklaşmak için farklı aktivitelerde yer alabilir, kendinizi dışarı atabilirsiniz. Genel olarak kırgınlıklarınızı aşmaya çalıştığınız bir gün olabilir. Bu süreçte kalabalık ortamlardan uzaklaşabilirsiniz.

AKREP

Ticaret ile para kazanmaya girişebilirsiniz. Gereken özveriyi sağlayacak potansiyele sahip olabilirsiniz. Bugün sanatsal faaliyetlerin ağır olduğu bir gün olabilir. Kutlamalara iştirak sağlayabilir, toplu ortamlarda bulunabilirsin. Yeni beşerlerle tanışabilir uzun sohbetler gerçekleştirebilirsin. Kendi potansiyelinizin farkında olduğunuz bir gün geçireceksiniz.

17 Eylül Salı 2024 reyting sonuçları! 17 Eylül Salı 2024 reyting sonuçları!

YAY

Bugün yaptığınız işe daha fazla hazır hissetmenizi ve daha dikkatli olmanızı sağlayacak bazı değişiklikler yapın! Bu sizin hayat motivasyonunuzda ciddi ve güzel değişiklikler yapacaktır. Bugün arkadaşlarına vakit ayırdığın bir gün olabilir. Yakın arkadaşlarınla buluşup hasret giderdiğin ve enerjini tazelediğin bir güne başlangıç yapacaksın. Bu buluşmanın akabinde kendini şarj etmiş ve yenilenmiş hissedebilirsin. Bol bol alışveriş yaptığın bir gün olabilir. Harcamalarına dikkat etmende yarar var.

OĞLAK

Bulunduğunuz konumdan memnun olmayabilir, iyileştirmek adına yeni kararlar alabilir, yeni kontaklar kurabilirsiniz. Bugün hengame ve kaos içerisinde bir gün geçirebilirsin. Epey gürültülü ortamlarda bulunabilirsin. Bu durum baş ağrısı yaşamana neden olabilir. Sakin ve dingin bir gün geçirmek istediğin için kalabalık ortamlardan kendini soyutlayabilir, yalnız kalmak isteyebilirsin.

KOVA

Kendime yeni bir ben lazım- diyenleriniz olabilir. Sizin her haliniz, her olayın üstesinden gelmenizi sağlayacak yeterliliğe sahip. Farkındalığınızı geliştirmeye çalışabilirsiniz. Bugün maddi manada rahatladığın bir gün geçirebilirsin. Hiç beklemediğiniz bir yerden para alabilir, kendini tutamadığın harcamalarda bulunabilirsin. Uzun vakittir almayı beklediğin eserlere kavuşabilir, alışveriş yapmanın doruklarına ulaşabilirsin.

BALIK

Yükseköğretim, yurtdışı gibi konularda şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Mahkeme ve davalarda şans sizden yana. Bugün meskende oturmaktan canınızın sıkıldığı bir gün olabilir. Yakın çevrendeki insanlara ileti atabilir, onlarla bir buluşma sağlayabilirsin. Çevrende dikkatini çeken olayları ve durumları birbirinizle paylaşabilir, bu durumlar üzerinden konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Gün sonunda kendini şanslı hissedeceksin.

Kaynak: PERVİN İNCE