Haftanın üçüncü günü olan 27 Eylül Çarşamba vatandaşlar günün öne çıkanlarını aramaya başladı bile. Peki 27 Eylül Çarşamba günü ne oldu? Ülke gündemine dair haber başlıklarını sizin için derledik.

Manisa ve ülke gündemine dair öne çıkan haber başlıklarını sizin için bir araya getirdik... Peki 27 Eylül Çarşamba günü ulusal gündemde ve Manisa'da neler oldu?

 

6 Şubat depreminin acımasız yüzünü, enkazdan çıkarılan iş makinesinin son hali yeniden ortaya serdi

Depremin vurduğu Hatay’da 8 katlı binanın üzerine çöktüğü iş makinesi enkazdan çıkarıldı. Operatöre mezar olan iş makinesi adeta tanınmaz hale geldi.

HABER TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIZ

 

Kıbrıs gazisi göğsündeki mermiyle 50 yıl sonra hastanede yüzleşti Kıbrıs gazisi göğsündeki mermiyle 50 yıl sonra hastanede yüzleşti

4A SGK kategorisinde olanlar ile 4B BAĞ-KUR kategorisinde olanlara müjde!

4A SGK kategorisinde olanlar ile 4B BAĞ-KUR kategorisinde olanları prim gün sayısını eşitlemek için çalışma başlatıldı.

HABER TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIZ

 

İzmir semalarında TEKNOFEST heyecanı, SOLOTÜRK ve jandarma helikopterlerinin gösteri uçuşlarıyla başladı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'de, SOLOTÜRK ve jandarma helikopterleri gösteri uçuşları yaptı.

HABER TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIZ

 

Atatürk, yapay zekâ teknolojisiyle gerçeğe en yakın sesiyle Türk halkına seslendi

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin önde gelen markalarından Teknosa, Cumhuriyet’in 100. yılını, yapay zekâ teknolojisiyle elde ettiği Atatürk’ün sesinden sözleriyle kutladı.

HABER TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIZ

 

Manisa'da epilepsi hastası genç motosikletten düştü, başka araç çarpınca olanlar oldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde babasının kullandığı motosikletten düşen epilepsi hastası 22 yaşındaki genç, başka bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

HABER TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIZ