Bugün bütün gün TV’de neler var merak ediyorsanız haberimize göz atmanızı öneririz. TV’deki bütün kanallarda hangi programlar ve diziler var haberimizin içinde…

Kanal D’de saat 11:00’de Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi eskiyi özleyen izleyiciler için süper bir fırsat. Aranızda hem özlem gideriyim hem de unuttuklarımı hatırlayayım diye düşünenler varsa saat 11:00’de Kanal D ekranlarında buluşalım! Öğlen saat 13:00’de ise Gelinim Mutfakta programı yeni bölümüyle sizlerle olacak. 16:00’da ise Arka Sokaklar tekrar bölümüyle sizlerle Kanal D ekranlarında buluşacak. Geçen bölümü kaçıranlar varsa, 16:00’da Kanal D ekranlarında olsun. Akşam haberleri ise saat 18:40’da Deniz Bayramoğlu sunuculuğunda sizlerle buluşacak. Saat 20:00’de ise İnci Taneleri tekrar bölümüyle kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ekranlarda olacak.

Show TV ekranlarında hafta içi her gün olduğu gibi saat 12:30’da yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Saat 15.00’te ise Show TV’de her gün canlı olarak ekranlarınıza gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı heyecan severlerle olacak. 18:45’te ise Show Ana Haber ekranlarınızda olacak. Saat 20:00’de ise Show TV’nin izleyiciler tarafından sevilen ve her yeni bölümü merakla beklenilen Bahar dizsi sizlerle olacak. Bahar dizisinin yeni bölümünde neler olacak merak ediyorum diyenler akşam 20:00’de ekranları başında olsun!

NOW TV ekranlarında sabah saat 10:30’da Çağla ile Yeni Bir Gün canlı olarak sizlerle olacak. Öğlen saat 12:00’de ise Yasak Elma severler ekran başına. 13:30’da Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yeni bölümüyle temizlik ve hamaratlık severlerin gönlünü fethetmeyi başarak gibi duruyor. Saat 16:30’da ise Hudutsuz Sevda dizisi eski bölümüyle işitme engelli vatandaşlar için alt yazılı bir şekilde yayımlanacak. Saat 19:00’da Selçuk Tepeli’nin sunduğu Ana Haber Bülteni ekranlarınızda olacak. Gündemden uzak kalmayanlar için güzel bir tercih olacak. Saatler akşam saat 20:00’yi gösterdiğinde ise, Recep İvedik 5 NOW TV ekranlarında sizlerle buluşacak.

Muhabir: ÖZGE AY