29 Mayıs 2024 Çarşamba günü işten eve geldiğinizde TV’de hangi diziler var merak ediyorsanız hepsi size özel hazırladığımız TV yayın akışı haberimizde.

Bugün gündüz kuşağından akşamki dizilere kadar hepsini sizin için hazırladık. Akşam eve geldiğinizde işte yaşadığınız sıkıntıları bir nebze de olsa unutayım diyorsanız, işte sıkıntılarınızı birkaç saatliğine unutturacak dizi, film ve programlar:

Kanal D ekranlarında bugün sabah saat 11:00’de Yalan dizisi eski bölümüyle sizlerle olacak. Diziden hemen sonra gelin kaynana yarışması izlemeyi sevenler ekran başına saat 13:00’te Gelinim Mutfakta programı Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Bu akşam saat 20:00’de ise Taş, Kağıt, Makas dizisi yeni bölümüyle, yeni bölümde ne oldu diye merak edenlerin merakını gidermek için ekranlara gelecek.

Show TV’de bugün saat 12:30’da yayımlanacak olan Aslı Hünel ile Gelin Evi yeni gelinlerin ev dekorasyonunu merak edenler ya da yeni evlenecek olanlara fikir vermek için harika bir seçenek. Öğleden sonra saat 15:00’de ise Show TV’nin vazgeçilmez programlarından Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme programı sizlerle buluşacak. Bu yayında Fatma kızının cinayetini itiraf edecek mi? Merak edenler saat 15:00’de Show TV’de olsun. Peki bizi bu akşam Sandık Kokusu’nda neler bekliyor? Merak edenler için Sandık Kokusu bu akşam saat 20:00’de ekranlarınıza gelecek.

NOW TV ekranlarında bugün saat 12:00’de Yasak Elma severler ekran başına! Alt yazılı bir şekilde yayımlanacak olan Yasak Elma, diziyi tekrar izlemek isteyenler ve özleyenler için ekranlarda olacak. Saat 16:30’da ise Şahane Hayatım dizisi tekrar bölümüyle alt yazılı bir şekilde yayımlanacak. Akşam saat 19:00’dan sonra Selçuk Tepeli İle NOW Ana Haber Bülteni sizlerle olacak. Haberlerden hemen sonra ise merakla beklenilen Şahane Hayatım yeni bölümüyle saat 20:00’de NOW TV’de olacak.

Muhabir: ÖZGE AY