UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi

Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde yapılması ve halkında katılım sağlanması hedefleniyor.

Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun yurt geneli ve Manisalı halkın katılımıyla festival havasında bir etkinlik gerçekleşeceğine burgu yapıldı.

Manisa’da 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun heyecanı başladı. 3. düzenlenen maratonun 19-20 Ekim tarihlerinde yapılacağı açıklanırken maratonun planlanması, düzenlenecek etkinlikler, halkın katılımının sağlanması ile maratonun ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde yapılması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde bir toplantı yapıldı.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun Heyecanı Başladı (3)

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın başkanlığında toparlanıldı.

 Toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın Daire Başkanları, ilgili şube müdürleri ve Vestel yetkilileri katıldı.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’n hazırlıkları ile ilgili sunum yapılan toplantıda, maraton için yapılan hazırlıkların tanıtımını sağlamak için fikir beyanlarında bulunuldu. Bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde yapılacak maratonun halkın da katılımının sağlanacağı etkinliklerle festival havasında gerçekleştirilmesinin hedeflendiği açıklandı. Etkinliklerde sağlık, çevre ve sporun önemini vurgulayacak organizasyonların düzenlenmesi görüşülen konular arasında olduğu öğrenildi.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun Heyecanı Başladı (2)

Vestel Manisa Yarı Maratonu; Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle topluma sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıkları ile spor bilinci kazandırmayı hedeflemeklerken Manisa ve tüm Ege bölgesinde toplumsal refaha katkı sağlamak ve yerel zenginliklerin tanıtılmasına da katkıda bulunulacağı belirtildi.

Maraton amatör ruhlu, koşabilen herkesin katılımına açık bir atletizm yarışı olmasının yanı sıra, sağlıklı yaşam festivali olma niteliği de taşımakta. Maraton kapsamında 21 Kilometre Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu, 5 Kilometre Koşusu ve Çocuk Koşusu kategorilerinde yarışmalar şeklinde planlandı.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun Heyecanı Başladı (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR