Yerel yönetim değiştiğinden itibaren, Manisa kültür-sanat şehri olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Frerdi Zeyrek göreve geldiğinden itibaren Manisa ünlü isimler bombardımanına tutuldu. 

Manisa'da konser rüzgarı

Çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart Yerel Seçimleri’den hemen sonra Manisa’ya ünlü isimleri getirmeye devam ediyor. Fatma Turgut konseri ile başlayan eğlenceler, Mesir Festivali’nde de devam etti. Manisa’da Mili Bayram ve özel günlerde düzenlenen konser etkinlikleri kapsamında, Fatma Turgut, Köfn, Norm Ender, Sefo ve Kıraç gibi ünlü sanatçılar sahne aldı.

 
Gençler meraklanmaya başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı için ne gibi etkinlikler planladığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Yerel yönetim değiştiğinden itibaren Manisalı gençler konserlerle eğlenmeye devam ediyor. Büyükşehir’den 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında net bir açıklama yapılmadı. 

3 bin yıllık sanat hayat buldu 3 bin yıllık sanat hayat buldu

Manisalı gençler şimdiden Fatma Turgut, Köfn, Norm Ender, Sefo ve Kıraç konserlerinden sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda hangi ünlü ismin konser vereceği konusunda meraklanmaya başladı. 

Öte yandan merkez ilçe belediyelerinin de ne gibi etkinlikler yapacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ