Ay, bugün saat 14.35  ile saat 18.07 arasında boşlukta olacak. Sonra İkizler burcuna geçiş yapacak. Ay İkizler burcunda çok hızlıdır.  

KOÇ

Eşinizle duygusal ağırlığı olan aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. İlişkileri daha yoğun hale getirmek odak noktanız olabilir. Bugün ayrılıkların ve hüznün ön planda olduğu bir gün olabilir. Ağır ve gerilimli bir gün geçirmiş olabilir, yeni haftaya bunlar olmadan devam etmek isteyebilirsin. Üzerine yüklenen sorumluluklar seni tabana çekebilir. Bu hafta genelinde yeni ortama girebilir, yeni heyecanlar yaşayabilirsin.

BOĞA

İlişkilerde somut güvence ve sevgi kanıtı arayışı içinde olabilirsiniz. Sezgilerinizi mantık ışığıyla değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Bugün kalbinin kırık olduğu ve kimsenin seni anlamadığını düşündüğün bir gün geçiriyor olabilirsin. Yakın çevrenden aldığın duyumlar sonucunda yakınların hakkında yeni gerçekler öğrenebilir, onlarla yüzleşmek isteyebilirsin. Fevri kararlar almamak senin için en hakikat karar olacaktır.

İKİZLER

19 Eylül 2024 TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, TRT1 19 Eylül 2024 TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, TRT1

Bugün işleri çok ciddiye almayın, bunun yerine kendinize ve yakın gelecekte neler başarabileceğinize odaklanmaya çalışın.  Özellikle potansiyelinize güvenmelisiniz. Bugün sürprizlerin ve buluşmaların ön planda olduğu bir gün olabilir. Uzun vakittir bir ortaya gelemediğin yakınlarınla bir ortaya gelebilir, uzun ve soluklu sohbetler gerçekleştirebilirsin. Bu sohbetler sonucunda kendini özgür ve şanslı hissettiğin bir gün olacak. Sık sık gerçekleştirmek isteyeceksin.

YENGEÇ

Çocuklarınıza karşı korumacı bir davranış geliştirebilir, ailenize daha çok yaklaşabilirsiniz.Bugün karamsar kanılardan kendinizi uzaklaştırdığınız ve modunuzu yerine getirmek için çabaladığınız bir gün olabilir. Yeni hobilerle ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Başınızın doluluğunu farklı hallerde atmak size güzel gelecektir. Bu süreçte yakınlarınızdan takviye alabilir, onlarla vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN

Fikirlerinizi mümkün olduğunca kendinize saklamaya çalışın. Bugün, özellikle düşünce tarzı olarak sizden çok farklı olan insanlarla iletişim halinde olmanız gerekecek. Bugün kendinizi şanslı hissettiğiniz ve yıldız üzere parladığınız bir gün olacak. İş arkadaşlarınız hakkında bilmediğiniz gerçekleri öğrenebilir, onlara karşı tutum alabilirsiniz. Gün içinde bulunduğunuz pozisyon içerisinde hayli eğlenceli ve unutulamayacak bir gün geçireceksiniz.

BAŞAK

Karakteriniz nedeniyle kabul edilemez sözler duyacaksınız, ancak bunları hem kendi iyiliğiniz hem de çevrenizdekilerin iyiliği için kabul etmek zorunda kalacaksınız.  Bugün yakın bir arkadaşınızın yaklaşan özel günü için ona ikram bakabilir, sürpriz yapmayı düşünebilirsiniz. Arkadaşınızın sevdiği şeyleri düşünüp onun için bir kutlama yapabilirsiniz. Maddi açıdan zahmette olduğunuz dönemlerinizdesiniz. Tavırlı harcamalar yaparak bu ayı istikrarda bitirmelisiniz.

TERAZİ

Rekabetten uzak, keyif veren aktivitelerde bulunabilir, tek olduğunuzu bildiğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Bugün hislerinizin ağır ve karmaşık olduğu bir gündesiniz. Şayet bağı olan bir terazi burcuysanız, bu periyotlarda kendinizi geri çekebilir ilginizi sorgulayabilirsiniz. Heyecanın ve tasanın ağır olduğu yeni şeyler denemeye hevesinizin kalmadığı bir döneminizdesiniz.

AKREP

Bugün gözlerinizi dört açın, çünkü yalnızca en yeteneklilerin yakalayacağı fırsatlar ortaya çıkacak! Bakış açınızı genişletirseniz, başarı şansınız yüksek olacaktır. Bugün ferdî aktivitelerle uğraştığınız ve yeni tecrübeler yaşadığınız bir gün olabilir. Sorumluluklarınızın peşinizi bırakmadığı ve yeni meslek fırsatlarının peşinizde olduğu bir gün. Gün genelinde yakınlarınızın hastalığı ile uğraşabilir, onlara ziyarette bulunabilirsiniz.

YAY

Yönetme arzusu duyabilir, çevrenizdekilere buyurgan tavırda olabilirsiniz. Kendinizi kırıcı olmadan ifade edin. Bugün arbedenin ve tartışmanın ön planda olduğu, huzursuz bir gün geçirebilirsin. Kafana taktığın hususları gün yüzüne çıkarabilir, karşı taraftan bir özür bekleyebilirsin. Yanlış anlaşılmaların müsait olduğu bu günde gönlünün alınması de mümkün. Akşam saatlerinde keyfini yerine getirecek haberler alacaksın.

OĞLAK

Bugün her türden insana yaklaşıp her birinde ortak bir nokta bulabileceğini fark etmek için doğru gün. İnsanları artık siyah ya da beyaz, hoşa giden ya da sevilmeyen diye sınıflandırmayın. Bugün dostlukların ön planda olduğu bir gün olabilir. Yakın arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, onlarla irtibat kurmak için yeni fırsatlar yakalamak isteyebilirsiniz. Sohbetin ve dedikodunun çokça yer aldığı bu güne akşam saatlerine kadar devam edeceksiniz.

KOVA

Eğitime ve öğrenmeye odaklanabilirsiniz. Fikirlerinize gösterdiğiniz bağlılık, bağnazlık noktasına varabilir. Bugün yakınlarınızdan birinin çocuğu ile vakit geçirebilir, onun için armağanlar alabilirsiniz. Uzun vakittir bir ortaya gelemediğiniz akraba ve tanıdıklarınızdan yeni haberler alabilir, hasret hissinizi giderebilirsiniz. Gün genelini meskende geçirmeniz ve sessiz bir gün geçirmeniz mümkün.

BALIK

Çok yaratıcı insanlar olarak, bugün sanatla ilgili bazı faaliyetlerde bulunmak için doğru gün. Her şeyden önce yazmaya öncelik vermelisiniz, yeni fikirleri not etmek için doğru gün.  Bugün kutlamalarının ve coşkunun ağır olduğu bir gün olabilir. Yakın bir tanıdığınızın terfi almasını kutlayabilir, onunla gurur duyabilirsiniz. Taşınmaların ve ayrılıkların gündeminizde yer aldığı bir periyoda geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte kendinizi yalnız hissetmeniz ve takviye bekliyor olmanız da mümkün. 

Kaynak: PERVİN İNCE