Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu

 Pınarköy ve Bergama Bayramcılar Mahallesi arasındaki 9 kilometrelik asfalt çalışması tamamlanarak, bölge sakinlerinin uzun yıllardır süregelen yol problemleri çözüme kavuştu.

Yıllarca beklenen sorun çözüldü

Yunusemre ilçesindeki asfalt çalışmaları, Pınarköy ve Bergama Bayramcılar Mahallesi'nde 30 yıldır devam eden asfalt sorununu nihayet çözdü. Çalışmanın ardından, bölgedeki muhtarlar ve esnaf temsilcileri, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

"Yolu yapmak bizim için bir görevdi"

30-40 yıldır yapılmamış bu yolun yapılmasını sağladık diyen Başkan Ferdi Zeyrek, “Bu yolu yapmak, Allah’ın nasip ettiği bir işti. Ekip arkadaşlarımız bu konuda çok özverili. 30-40 yıldır yapılmamış bu yolun yapılmasını sağladık. Amacımız, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve hizmet etmektir” dedi. 

30 Yıllık Asfalt Sorunu Tek Bir Talep İle Çözüme Kavuştu (2) 1920X1080

Ayrıca, altyapı çalışmalarına verdikleri önemin altını çizen Zeyrek,

“Manisalılara hizmet etmeye devam edeceğiz ve emanetlerini baş tacı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar ve esnaftan Başkan Zeyrek’e teşekkür

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı,
 “41 yıldır bu yolun yapılmasını talep ediyorduk. Başkan Ferdi Zeyrek, bu büyük ızdıraptan bizi kurtardı ve yolu gerçekleştirdi. Kendisine minnettarız” dedi.

Diğer mahalle muhtarları da Başkan Zeyrek’e teşekkür ederek, yol hizmetlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirttiler. 

30 Yıllık Asfalt Sorunu Tek Bir Talep İle Çözüme Kavuştu (2) 1620X1080
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM