İddiaya göre adı G.D. olan genç kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Sosyal medyada göğüs dekoltesi vererek canlı yayın yapan 'laz kızı' isimli hesabın sahibi G.D adliyeye sevk edildi. 

Tiktok'ta canlı yayın açarak izleyenlerden hediye yani para alan '@lazkizi3405' isimli kullanıcı bağışların daha fazla gelemsi için göğüs dekoltesi verdi. Bir videosunda göğüs dekoltesi vermek isterken düğmesi patlayan kadın daha sonraki canlı yayınları sırasında "Bana akıl vermeyin para verin" diyerek sosyal medyada büyük bir tepki toplamıştı. Gündem olan ve 'laz kızı'isimli kullanıcı genç kadın Asayiş Şube Müdürlüğü,Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından göz altıa alındı. 

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

 
1 SAAT'TE 100 BİN LİRA KAZANDI İDDİASI

Polis G.D'nin yani 'laz kızının kartaldaki evine baksın yaptı. Gözaltına alınan G.D.,Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. 1 saatte 100 bin lira kazandığı iddia edilen genç kadın Ahlak Büro Amirliğinde işlemleri yapılan G.D  savcılığın talimatıyla mevcutlu olarak İstanbul, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. 


 

.

Kaynak: CANAN SÜRGİT