Manisa Kent Konseyi Başkanlığı, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkan Vekilliği, çeşitli spor kulüplerinde yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunan Karadağ, halihazırda Türkiye Kent Konseyleri Birliği Denetim Kurulu Başkanlığı görevini devam ettiriyor. İYİ Parti Manisa İl Başkan Danışmanlığı ve Şehzadeler İlçe Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Ahmet Karadağ siyasi ve idari çalışmalarının yanı sıra akademik olarak yerel yönetimler üzerine yaptığı master çalışmasını da tamamladı. Dikkatleri üzerine çeken Karadağ’ın Şehzadeler adayı olacağı uzun zamandır siyasi çevrelerde konuşuluyordu.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İ ZİYARET ETMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti. Bu görüşmeden hemen sonra aday adaylığı açıklaması yapacak olması genel merkezden de bu yönde teşvik edilmiş olduğunu akıllara getiriyor. Siyasi çevrelerce İYİ Parti Şehzadeler Belediyesi Adayı olabileceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.  

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'özür' cevabı Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'özür' cevabı

2019’DA YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAYABİLECEK Mİ?
2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Şehzadeler Belediyesi Başkan Adayı, kılpayı farkla seçimi kaybetmişti. Bu seçimden sonra parti teşkilatları aralıksız çalışmalarına devam ettiler. Gelinen noktada adaylık için Karadağ isminin konuşulmaya başlanması teşkilatlarda da bir heyecan yarattı. Ahmet Karadağ’ın taraflı tarafsız pek çok çevre ile yakınlığının bulunması ve geniş çevrelerce sevilen siyasetçilerden birisi olmasının partiye büyük avantaj sağlayacağı değerlendiriliyor. Genel seçimlerden beridir neredeyse her gün birden fazla çalışmayla sokağa inen Karadağ sanki seçimin son dönemecindeymiş gibi çalışıyor. Çalışkanlığıyla dikkat çeken Karadağ’ın alanında uzman kişilerle oluşturduğu grubuyla beraber belediye için projeler hazırladığı konuşuluyor. Bu ekipten çıkacak projeler siyasi çevrelerde merak uyandırmış durumda.

AÇIKLAMA TEŞKİLAT BİNASINDA OLACAK
12 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Manisa Meslek Lisesi karşısında bulunan İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı Binası’nda adaylık açıklamasının yapılacağı bildirildi. Karadağ ve ekibi tüm Manisalıları sosyal medya hesaplarından davet etmeye başladı.

[ilgili-haber=32683]