İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Karadağ, İYİ Partili yöneticilerle birlikte gazetemiz imtiyaz sahibi Samet Yeman'ı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte ziyarete gelen İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Gazetemizin imtiyaz sahibi Samet Yeman ile bir araya gelerek ilçe için yapacakları projelerden bahsetti.

MASKİ, Akhisar’da Su Hattı Arızalarını Gidermek İçin çalışıyor MASKİ, Akhisar’da Su Hattı Arızalarını Gidermek İçin çalışıyor

İYİ Parti’nin Manisa’da resmen açıklanan 3 adayından biri olan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, aday adaylığını açıkladığı günden beri çalışmalarını sürdürdüğünü, resmi olarak adaylığının açıklanmasının ardından daha yoğun bir şekilde çalıştığını dile getirdi.

Seçimi kazanmak adına gece gündüz demeden sahada olduklarını söyleyen Karadağ, İlçenin sorunlarını iyi bildiğini ve bu sorunlara çözüm getirmek amacıyla projeler ürettiklerini belirtti.

WhatsApp Image 2023-12-08 at 16.06.05 (3)

Gazetemiz imtiyaz sahibi Samet Yeman da nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a teşekkür etti, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diledi.
WhatsApp Image 2023-12-08 at 16.06.05WhatsApp Image 2023-12-08 at 16.06.05 (1)

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK