Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa'ya geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa'ya geliyor

AK Parti Yunusemre ilçe Başkanı İlkcan Durmaz, Kula Belediyesi'nde yaşanan darp olayının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Durmaz, yaptığı açıklamada, 

"Yerel seçimlerin üstünden tam 3 ay geçti.Aşağıdaki fotoğraflarda da görüldüğü gibi eser siyasetiyle kavga, çöp, çukur ve çamur siyasetinin ayrımını çok net bir biçimde görebiliyoruz. 

Seçimlerden evvel sevgi pıtırcığı gibi kalp yaparak ortalarda dolaşanların içinden nasıl canavar çıktığını hayretle izliyoruz. Alıştığımız üzere Chp’li belediyelerin hemen hepsi şehrimize ve içinde yaşayan bizlerin hiçbir yarasına melhem olmadığı gibi belediyeleri devraldıkları günden bugüne kadar emeğiyle para kazanan insanların ekmeğine kan doğrayarak binlerce eve ateş düşürmüş, binlerce yavrumuzu gözü yaşlı bırakmışlardır. 

1 nisandan bu yana belediyelerin asli vazifesi toplumun her kesimine hizmet etmeleri gereken kurum olmaktan çıkarıp sade ve sadece seçim kazanmalarında desteği olan legal veya illegal gruplara diyet ödemekten başka hiçbir iş ve işlem içerisinde bulunmamışlardır. Fakat maalesef son olarak milletin emaneti makamlarda vahşi bir mafya şebekesi gibi insanları öldüresiye darp eden bir belediye başkanını ecdat yadigarı bu şehirde görmekten büyük utanç duyduk. 


Bu utanç vesikasını, güzel şehrimizi ve içinde yaşayan Aziz Manisalıların yüzünü kızartan Chp’yi ve sözde belediye başkanını esefle kınıyorum. Son olarak AK Parti olarak tüm hücrelerimizle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada mazlum ve mağdurların yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum."

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK