Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı "Cemre Afet Gönüllüsü" programı ile Manisa’da eğitimlerin devam ettiğini söyledi. 


Afet hakkında bilgilendirme yapılıyor 

AK Parti Manisa İl Teşkilatı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) işbirliğinde düzenlenen eğitim programı, gençlerin afet durumunda ne yapması ve hangi müdahalelerde bulunması gerektiği hakkında eğitim veriyor.  "7 Bölge 7 Bin Cemre" projesi ile gençlere afet zamanları hakkında eğitim verilirken, afet hakkında da bilgilendirme de yapılıyor. 

Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'dan Afet Eğitimine Vurgu! (2)

"Afet anında bilinçli olarak hareket etmenin ne kadar önemli olduğun acı bir ders alarak hepimiz öğrendik"

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı projenin 81 ilde gerçekleştiğini açıkladı. Bu proje kapsamında gönüllü gençlerin uzun soluklu bir eğitime tabi tutulduğunu söyleyen Başkan Hızlı;

" 81 İlimizde gerçekleşen "7 Bölge 7 Bin Cemre" projesini Manisa olarak bizlerde gerçekleştiriyoruz. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile bir süredir devam eden ve önümüzdeki süreçlerde de devam edecek olan uzun soluklu eğitim faaliyetlerinin bir etabı için toplandık. Yakın tarihte 11 şehrimizi kapsayan yaşadığımız o büyük felaketin ardından hepimiz biliyoruz ki farkında olmanın bir afet anında bilinçli olarak hareket etmenin ne kadar önemli olduğun acı bir ders alarak hepimiz öğrendik. Bu kapsamda gerçekleşen bu çalışmayı önemsiyor, gönüllü olarak bu çalışmalarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum " dedi.

Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'dan Afet Eğitimine Vurgu! (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM