AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, CHP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yönelik yapılan çirkin söylemler ve iftiralarla ilgili sert bir açıklama yaptı. Akkal, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda, bu tür iftira ve karalama kampanyalarının siyasette yeri olmadığını vurguladı.

“Gülşah Durbay'a yöneltilen çirkin söylemleri ve iftiraları kınıyorum”

Tamer Akkal mesajında şu ifadelere yer verdi:

Özgür Özel'den şaşırtan çıkış! Cumhurbaşkanı adayı ben değilim Özgür Özel'den şaşırtan çıkış! Cumhurbaşkanı adayı ben değilim

"Şehzadeler Belediye Başkanı Sn. Gülşah Durbay'a yöneltilen çirkin söylemleri ve iftiraları kınıyor, iftira siyasetinin ve bu çirkin anlayışı besleyen eylemlerin her zaman karşısında olacağımızı belirtmek istiyorum. Değerli Başkan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbim'den acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak hemşehrilerimizin takdiriyle devraldığı görevine, Şehzadeler ilçemize hizmet etmeye devam etmesini temenni ediyorum."

Milletvekili Akkal, Durbay’a karşı yapılan bu tür karalama kampanyalarının amacına ulaşmayacağını belirterek, siyaset dilinin daha temiz ve yapıcı olması gerektiğini savundu. Ayrıca, Durbay’ın bir an önce sağlığına kavuşarak Şehzadeler halkına hizmet etmeye devam etmesini diledi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU