Ziyaretlerine devam eden AK Parti Yunusemre  Belediye Başkan aday adayı olan Berk Mersinli, seçim çalışmalarında halkla birlikte hareket edeceğini ve ilçeye hizmet için çalışacağını ifade etti .
İlk olarak Karaköy pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Mersinli, pazarcı esnafıyla sohbet ederek onların taleplerini dinledi. 

Mersinli, daha sonra Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Birliğin Başkanı Hasan Geriter ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Mersinli, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Geriter ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Mersinli'ye başarılar diledi.

Mersinli, son olarak Manisa Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Borsanın Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Mersinli,

"Manisa Ticaret Borsamız kentimize değer katan önemli bir kurum. Sanayicinin ve iş dünyasının fikir görüş ve önerileri ile çözüm yollarını çok önemsiyorum. Sanayicisinden çiftçisine kadar her kesime yakın olacağım" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa'ya geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa'ya geliyor

Özkasap ise Mersinli'yi Ticaret Borsası'nda ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek Mersinli'ye ve ekibine başarılar diledi. Öte yandan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, AK Parti Yunusemre İlçe Yöneticisi Rahmetli Ender Kaya’nın Lokma Hayrına da katıldı.

592f9106-a8db-4af1-970d-fed5594ebb5047c83fe0-744f-4c14-ab35-425a299a5e955f1af926-3a6a-4e1c-831b-4acc8e1a2f2c

Kaynak: Derya Öztürk