Manisa’nın sevilen esnaflarından İbrahim Onaylı, 2024 yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanı olmak için aday adayı olduğunu ilçe binası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla duyurdu.

Basın açıklamasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Onaylı’ya çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diledi.

 Çelik,

“Bugün bir düğün havası içerisinde bir aday adayımızın  açıklaması vesilesiyle  bir aradayız.  AK  Parti’ye yakışan budur.  Birliğimiz beraberliğimiz tam.  Aday adaylarımız  burada teşkilatlarımız burada. Bu işin bir nasip meselesi olduğunun bilinci içerisinde   herkes birbirini tebrik ediyor kucaklıyor. Ve sürecin sonucunda da adayımız Cumhurbaşkanımız tarafından kim olarak belirlenirse burada bulunan herkes yine aynı şekilde  tek yumruk olarak  tek yürek olarak sahalara inecek.  Ve  Ak Parti’nin 2024 seçimlerindeki Cumhur İttifakı’nın  büyük zaferi için çaba gösterecek. Ben kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Çelik’in ardından kürsüye çıkan İbrahim Onaylı, Şehzadeler Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu.

Burada açıklamalarda bulunan Onaylı,

“ Yeni projelerle  ekip arkadaşlarımızla  birlikte şehzadeler  için  hizmete talp olduk. 22 yıldır Manisa’mıza Şehzadelerimize  halka hizmet hakka hizmet  düsturuyla  hizmet ediyorum.  Gerek il genel meclisi gerek büyükşehir  ve şehzadeler meclis üyesi olduğum dönemlerde hep  teşkilatın emrinde başkanlarımızın  yanında eğilmeden bükülmeden dimdik durduk. Her seçimde ve referandumda arkamıza bakmadan  köy köy mahalle mahalle  çalıştık.  Şimdi de yeni bir sayfa yeni bir heyecan yeniden bir hizmet  aşkıyla  şehzadeler belediye başkanlığına talip oldum.  Tecrübemizle  siyasi geçmişimizle yüz yıllık ahilik geçmişimizle biz bu işin  altından Allah’ın izniyle kalkacağız” diye konuştu.

Onaylı,

"Bu şehre hizmet aşkıyla yola çıkıyoruz çıkıyoruz. Bu yıla çıkarken ilk olarak  beni anlatan  düşüncelerimi hedeflerimi  yansıtan  bir slogan gerekiyordu onu da ‘geçmişe vefa geleceğe umut dedik.   Vefamız hem bu şehre hem  bu şehrin değerlerine  kültür varlıklarına kendini bu şehre adayanlara olacaktır.  Projelerimizle de  geleceğe umut  bir ışık olacağız. Her zaman gurur duyduğum bize ışık tutan Kebapçı Ali’nin oğlu olarak vefamız ona ve onun yool arkadaşlarına olacaktır. Vefamız Bülent Arınç’a, Hüseyin Tanrıverdi’ye, Ali İhsan Doruk’a  Halil Çınar’a,  Ahmet Sungur’a,  Tezcan Ödemiş’e, Zülfikar Gürcan’a,  Recai Berber’e Mustafa Uyumaz’a ve ismini sayamadığım bir çok yol arkadaşımıza olacaktır” diye konuştu

Konuşmaların sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Durbay ve İmamoğlu'ndan iş birliği: Şehzadeler kalkınıyor Durbay ve İmamoğlu'ndan iş birliği: Şehzadeler kalkınıyor