Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Tonguç, Alaybey Mahallesindeki işyerlerini tek tek gezip esnaflarla sohbet etti. Esnafın samimi ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Tonguç, mahalle sakinleriyle sıcak bir diyalog kurarak desteklerini istedi.

Tonguç, yaptığı açıklamada,

"Uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim. 5,5 yıllık Ak Parti Şehzadeler  ilçe başkanlığımda her zaman halkımızın içerisinde olduk. Aday adaylık sürecinde Alaybey Mahallemize gerçekleştirdiğimiz bu ilk ziyaretimde  gösterilen ilgi için teşekkür ediyorum. Halkın içinden gelen, siyasette uzun yıllar bulunmuş bir insan   olarak  amacımız kentimize güzel hizmetler yapmaktır.  Şehri tanıyan bilen sorunlarına vakıf biri olarak  hayata geçireceğimiz bir birinden güzel projelerimizle şehrimizin gelişimine refahına katkı sunmak istiyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gereken her türlü adım atılacak!" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gereken her türlü adım atılacak!"

AK Parti'nin Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tonguç'un Alaybey Mahallesi'ndeki esnaf ziyareti, mahalle sakinleri arasında olumlu bir yankı bıraktı. Mahalle sakinleri, Tonguç'un samimi ve çözüm odaklı yaklaşımını takdirle karşıladıklarını belirtti.

1 (5)-21 (6)-11 (4)-31 (3)-3

Kaynak: Canan Sürgit