Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun Teklifini değerlendiren AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sorunun bir an önce çözülmesini istediklerini ifade etti.
Yenişehirlioğlu,

"Başıboş/Saldırgan sokak köpeklerine ilişkin bir süredir yoğun bir mesai harcayarak yürüttüğümüz çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Grup Başkanımız Abdullah Güler ile 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ne ilişkin basın açıklamamızı gerçekleştirerek teklifimizi TBMM Başkanlığı’na sunduk.” İfadelerine yer verdi.

“Büyük bir sorunun çözüme ulaşmasını hedefliyoruz”

Sorunun bir an önce çözülmesini  istediklerini vurgulayan Yenişehirlioğlu, 

YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!

“Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda önümüzdeki hafta milletvekillerimizin görüşüne sunulacak kanun teklifiyle sokaklarımızın daha güvenli olmasını, hayvan ve çevre sağlığının korunmasını ve büyük bir sorunun çözüme ulaşmasını hedefliyoruz. Kanun teklifimizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Muhabir: ALİ GÖZEN