AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’nın Ahmetli ilçesinde hayata geçirilecek olan Kelebek Projesi’ni müjdesini verdi. 
Ahmetli’de sulama suyu temini için hayata geçirilecek olan proje Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlandı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yenişehirlioğlu, “

“Manisa’mızın bereketli topraklarını suyun gücüyle buluşturmak için çalışmaya devam ediyor; üretim sürecine dahil edilmeyen tek karış toprağımızın kalmaması hedefiyle projelerimizi kararlılıkla hayata geçiriyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla bugün yayımlanan Resmî Gazete kararı ile Manisa’mızın Ahmetli İlçesi’nde yürütülen sulama suyu temini amacıyla hayata geçirilen Kelebek Projesi tam kapasiteyle hizmet verecek.” İfadelerine yer verdi.

Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz

Ak Parti’li Yenişehirlioğlu’dan Bu Kez Tarım Müjdesi Geldi

Projenin tam performansla çalıştığında Manisa’ya ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan AK Partili Yenişehirlioğlu son olarak şu ifadelerde bulunudu:

“Her aşamasını hassasiyetle takip ettiğimiz ve bölge üreticilerimiz açısından büyük ehemmiyet arz eden projede kaydedilen bu önemli gelişme dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ediyoruz”
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK