GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında düzenli olarak gerçekleşen elektrik kesintileri Cumartesi günü de etkili olacak. Akhisar ve Şehzadeler’de düzenli olarak meydana gelen elektrik kesintileri 26 Ekim Cumartesi günü de gerçekleşecek. GDZelektrik tarafından planlı bir şekilde meydana gelen kesintiler yaklaşık 6 saat sürecek. İşte detaylar….


Akhisar’daki ilk elektrik kesintisi  

Akhisar’da bugün meydana gelecek elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve saat 15.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti meydana gelecek. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında gerçekleşecek kesintiden 1 mahalle etkilenecek. İşte kesintiden etkilenecek  mahalle;

  • Mecidiye ( 8. Sk. Atatürk Cd. 9. Sk. 7. Sk. 6. Sk. 5. Sk. 4. Sk. 3. Sk. 22. Sk. 21. Sk. 20. 2. Sk. 19. Sk. 18. Sk. 17. Sk. 13. Sk. 12 Nolu Sk. 20 1. Sk. )

Şehzadeler elektrik kesintisi

Şehzadeler’de bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintisinden 5 mahalle etkilenecek. Saat 09.00’da başlayacak olan elektrik kesinti saat 15.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti meydana gelecek. Elektrik kesintisinden hangi mahalle ve sokaklar etkilenecek. İşte kesintiden etkilenecek yerler;

Manisa'nın fethedilişinin 711. yılı dualarla anıldı Manisa'nın fethedilişinin 711. yılı dualarla anıldı
  • Gökbel ( Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu Gökbel Köyü İç Yolu )
  • Kağan ( kaan iç yolu Kaan Köyü İç Yolu )
  • Kalemli ( kalemli kalemli KALEMLİ )
  • Karayenice
  • Belenyenice ( Kaan Köyü İç Yolu BELENYENİCE )
     
Muhabir: BENZA GÜRLER