Şehit Gülşah Güler'in babası Fethullah Gülen'in ölümü hakkında konuştu Şehit Gülşah Güler'in babası Fethullah Gülen'in ölümü hakkında konuştu

Akhisarlı vatandaşların uzun zamandır şikayetçi olduğu, kaldırım işgali sorununa karşı Başkan Dutlulu’nun talimatı ile Akhisar Zabıt Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde denetim yaptı. 

Akhisar’da Kaldırım Işgallerine Karşı Sıkı Denetim (4)

Trafik ve hijyen denetimi bir arada 

Zabıta ekipleri, kaldırım işgaline karşı gerçekleştirdikleri denetimlerin yanı sıra,  fırın ve kasaplarda da hijyen denetimi yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlan hileli gıdalar listesinin ardından Manisa dahil yurdun dört tarafında hijyen denetimleri devam ediyor. Hijyen standartlarına uygun olmayan işletmelere uyarı verilerek, ihtar çekiliyor. 

Akhisar’da Kaldırım Işgallerine Karşı Sıkı Denetim (3)

“Kurallara uymak hepimizin vatandaşlık görevi!"

Başkan Dutlulu konuyla ilişkin yaptığı açıklamada; 
“Kurallara uymak hepimizin vatandaşlık görevi! Akhisar’da kaldırım işgallerine, halkın sağlığı ile oynayan iş yerlerine geçit vermeyeceğiz.  Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekip arkadaşlarımız, cadde ve sokaklarda kaldırım işgallerine yönelik çalışmalarını sürdürürken, fırın ve kasaplarda gerçekleştirdikleri denetimlerle hijyen standartlarını korumaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Akhisar’da Kaldırım Işgallerine Karşı Sıkı Denetim (1)
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU