Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun iki dönemdir basın danışmanlığı görevini yürüten Eren Ekinci ile CHP ilçe Başkanlığının basın danışmanlığını üstlenen Asude Ulu görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Gonca Nüans kır düğün konseptindeki görkemli nikaha Akhisar başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinden seçkin aileler katılım gösterdi. Düğüne katılamayanlar gönderdikleri çiçek ve telgraflarla çiftlerin mutluluğunu paylaştı.

Akhisarlılar Asude Eren’in Görkemli Düğününde Bir Araya Geldi (4)

Başkan Dutlulu nikahı kıydı

Nazife-Veysel Ulu çifti ile Aysel-Ali Ekinci ailelerinin evlatları Asude-Eren’in nikahını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu kıydı. Çiftlerinin şahitliğini ise AA’nın Aydın Büro Temsilcisi Ferdi Uzun ve Fulya Acar üstlendi.
     
Genç çiftlerin nikahını kıyan Belediye Başkanı Besim Dutlulu,

“Bu nikahın benim için ayrı bir önemi bulunuyor. Nikahını kıyacağım Eren benim kardeşim, bizim ailenin evladı. Seçim öncesinde başlayan yolculuğumuz belediye de çalışma arkadaşım olarak ta sürüyor. Her ne kadar durum böyle ise de aslında bende aynı zamanda kız tarafıyım. Asude kızımız Akhisarlı. Asude, senden üç ‘Evet’i duymak istiyorum” dedi.

Akhisarlılar Asude Eren’in Görkemli Düğününde Bir Araya Geldi (1)
Görkemli nikahın ardından Başkan Dutlulu, nikah cüzdanını ailedeki eşitlik çerçevesinde çiftlerin cüzdanı  birlikte almasını sağladı.

Asude-Eren Ekinci çiftini mutlu günlerinde, Gazeteci Ahmet Ünsal, DHA temsilcisi Ersan Erdoğan, Gazeteci Vehbi Gönül, Akhisarlı gazeteciler Kenan Molla, Haldun Akyüz, Deniz Ünsal, Barış Gezici ve Akif Özalp yalnız bırakmadı. Gece boyunca pistten inmeyen Asude-Eren Ekinci çifti ilerleyen saatlerde düğün pastasını birlikte kesti.

Akhisarlılar Asude Eren’in Görkemli Düğününde Bir Araya Geldi (2)

Gördes’te Zakkum coşkusu Gördes’te Zakkum coşkusu

    

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU