Manisa Alaşehirliler Derneği 2’nci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Ömer Çoraplı güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.  2021 yılında kurulan ve o zamandan itibaren aktif olarak görev yapan  Manisa Alaşehirliler Birlik Kültür ve Dayanışma Derneği (ALBİRDER) 2’nci Olağan Genel Kurulu’nu Bedesten Salonu’nda gerçekleştirdi. 

Alaşehirliler Derneği'nde Çoraplı Güveni Tazeledi! (1)


“Eylül Manisa’nın kurtuluş gününü müracaat günü olarak belirledik”

1 Kasım 2021’de geçici yönetim kurulunu oluşturduklarını ve Ocak 2022’de ilk genel kurulunu gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Çoraplı;

“Hemşerilerimizi bir araya getirmek amacıyla dernek kurma faaliyetlerine başladık. Kuruluş tarihimizi 5 Eylül olarak belirlemeye çalıştık ama hafta sonuna denk geldiği için 8 Eylül Manisa’nın kurtuluş gününü müracaat günü olarak belirledik. 1 Kasım 2021 tarihinde geçici yönetim kurulumuzu oluşturduk. Ocak 2022’de ilk genel kurulumuzu gerçekleştirdik” dedi. 

Alaşehirliler Derneği'nde Çoraplı Güveni Tazeledi! (7)

Çoraplı, derneği Alaşehir’in kültürünü, sanatını, tarihini tanıyıp, tanıtmasını sağlamak için kurduklarını ifade etti. 

Vali Özkan'a Sarıgöl brifingi Vali Özkan'a Sarıgöl brifingi

Manisa Alaşehirliler Derneği Başkanı Ömer Çoraplı’nın yönetim kurulunda Rüştü Yılmaz, Hasan Akkurt, Ayfer Çetin, Ali Tuna, Ergün Akkuş, Mustafa Oral yer alırken, yedek yönetim kurulunda ise Ahmet Oğuz Çoraplı, Abdurrahman Bozan, Süleyman Börekçi, Yalçın Arcak, Habil Yücel, Hafeze Trükay Yeşil, Kamil Yavaş yer aldı. Denetim kurulunda Talip Akbaş, Kadir Çoraplı, Ramazan Kırlıer, denetim kurulu yedek üyeler ise İlhan Asana, Mustafa Akçakaya, Aynur Korkmaz yer aldı.
 

Alaşehirliler Derneği'nde Çoraplı Güveni Tazeledi! (6)

Alaşehirliler Derneği'nde Çoraplı Güveni Tazeledi! (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM