Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde partisi MHP’den aday adayı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Ali Uçak’ın  adı son günlerde  Büyükşehir Belediye Başkanlığı için anılmaya başlandı. 

Ali UÇAK

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin ardından tüm ülkede olduğu gibi Manisa’da yerel seçimlere kilitlendi. Siyasi partiler bu kapsamda, çalışmalarına hız vermeye başlarken kulislerde  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için  Ali Uçak’ın ismi konuşulmaya başlandı.
Alaşehir’de geçtiğimiz dönem belediye başkanlığı yapmış olan Ali Uçak’ın milletvekili adayı olmasının ardından Manisa genelinde oyların artmasına katkısı olunca ilçe halkı Ali Uçak’ın büyükşehir belediye başkanlığında adının geçmesine neden oldu. Cengiz Ergün’ün olmaması durumunda Ali Uçak isminin olacağı yönünde görüş ortaya çıkıyor. 
UÇAK, İLÇESİNDE ÇOK SEVİLİYOR
Ali Uçak, ilçesi Alaşehir’de genel seçimlerde oy oranının artmasına neden olmuştu. İlçede vatandaşlar tarafından oldukça sevilen Ali Uçak, kıl payı milletvekilliğini kaçırmıştı.  

Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz


KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ!
MHP MYK Üyesi Ali Uçak, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra, sahibi olduğu üzüm işletmesindeki coşkulu karşılama sırasında kalp krizi geçirmişti. 
CENGİZ ERGÜN’DEN DAHA ÇOK ALKIŞLANDI
Son olarak, partisinin il başkanlığı kongresinde partililerle bir araya gelen Ali Uçak, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den daha çok destek alması dikkatlerden kaçmamıştı.    [ilgili-haber=33106]