Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid ve A Milli Türkiye Milli Futbol takımının genç yıldızı Arda Güler, sevgilisi Duru Nayman ile tatil yaparken Bodrum'da görüntülendi. 

Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada

TaTil sırasında plaj voleybolu oynayan Arda Güler, hem futbol hem de voleybol yetenekleri ile dikkat çekiyor. Arda Güleri plaj voleybolu oynarken görenler hayranlıkla izledi. Arda Güler ve sevgilisi Duru Nayman'ın tatilde paylaştıkları kareler yüzbinlerce beğeni aldı. 

Sevgilisi ile tatil için Bodrum'u seçen genç yıldız sevgilisi ve arkadaşları ile plaj voleybolu oynarken görüntülendi. Sosyal medyada oldukça ilgi gören görüntüler gündem oldu. 

Sevgilisi voleybolcu

Euro 2024 turnuvası bittikten sonra tatil için sevgiliiyle Bodrum'u seçen Arda Güler özel hayatı ile de gündemden düşmüyor. Arda Güler'in sevgilisinin ise kim olduğu merak konusu oldu. Uzun süredir Arda ile sevgili olduğu bilinen Duru Nayman'ın voleybolcu olduğu ve kariyerine voleybolcu olarak devam ettiği öğrenildi.  

Kaynak: HABER MERKEZİ