CHP’li Başevirgen” Çocuklar evde de okulda da aç” CHP’li Başevirgen” Çocuklar evde de okulda da aç”

Başkentte bakanlık önündeki hain saldırıya tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda bir tepki de AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’tan geldi.

Arınç terörle mücadeleye ket vurmak isteyenlere gerekli cevapların verildiğini belirterek şu ifadelere yer verdi, “Teröre, işbirlikçilerine, uyuşturucu çetelerine, organize suç örgütlerine, mafyalara göz açtırmayan kahraman polisimizin mücadelesi büyük milletimizin desteğiyle kararlılıkla sürecektir.
Milli iradenin tecelligahı TBMM'nin yeni yasama döneminin açılış gününde hain bir saldırıyla bu kararlı mücadeleye ket vurmak isteyen odaklara gerekli cevap kahraman emniyet mensuplarımızca verilmiştir.”


Geçmiş olsun dileklerini İletti
Arınç: “Yaralı kahramanlarımıza acil şifalar dilerken İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın şahsında bakanlık personelimize, emniyet güçlerimize ve büyük milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Milli birlik ve beraberlik ruhuyla bu topraklarda kötülüğün kökünü kazıyacağız. Huzur, barış ve refah dolu bir gelecek inşa edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.   [ilgili-haber=32943]