18 yıldır ekranlara gelen Arka Sokaklar’da yaprak dökümü devam ediyor. Reyting rekortmeni ve Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da ekip tek tek diziye veda ediyor. 


Arka Sokaklar’ın 18 yıldır yönetmenliğini yapan Orhan Oğuz'un vedasından sonra sevilen dizide bir veda da oyuncu ekibinden geldi. Yönetmen Oğuz’un vedasından sonra bir veda da dizide keskin nişancı Arda Atik karakterine hayat veren Tunç Oğuz’dan geldi. 


Yönetmen Orhan Oğuz’un oğlu olan Tunç Oğuz’da babasından sonra diziye veda etti. 14 yıldır dizide yer alan oyuncu veda mesajında diziye 19’uncu sezonunda başarılar diledi. 
Sosyal medya hesabı üzerinden ekip ile birlikte çekildiği fotoğrafı koyarak not paylaşan oyuncu izleyenleri de duygulandırdı.


“Herkesi çok özlemle anacağım”

Oyuncu Tunç Oğuz instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada


"Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim. Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip.19. Sezonunuz şans ve mutluluk getirsin" ifadelerini kullandı. Sevilen oyuncunun diziden neden ayrıldığı ise merak konusu oldu.

Arka Sokaklar’da Yaprak Dökümü O Oyuncu Da Diziye Veda Etti (1)

Arka Sokaklar’da Yaprak Dökümü O Oyuncu Da Diziye Veda Etti (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ