AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’a 450 yatak kapasiteli hastanenin yapılacağını duyurmuştu. Yenişehirlioğlu’ndan bir müjde daha geldi.
Akhisar Devlet Hastanesi’nin yapım sürecini yakından takip eden AK Partili Yenişehirlioğlu,

“Akhisar’ımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz; 450 Yataklı Akhisar Devlet Hastanesi için her aşamayı titizlikle inceliyor tüm gelişmeleri hassasiyetle takip ediyoruz. İlçemizin öncelikli ve acil ihtiyacı olan devlet hastanemizin yapımı için çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’a Yapılacak Olan 450 Kapasiteli Hastanenin Bayram Sonrası Yapımına Başlanacağını Duyurdu (2)

Bayram sonrasında yapımına başlanacak

Akhisar Devlet Hastanesi’nin, Sağlık Bakanlığı’nın 2024 yılı yatırım programında yer aldığını belirten Yenişehirliolu,

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

“450 Yataklı Akhisar Devlet Hastanesi için yüklenici firma ile sözleşme imzalanmış olup, bayramdan sonra ilgili firmaya yer teslimi yapılacak ve yapım çalışmalarına başlanacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’a Yapılacak Olan 450 Kapasiteli Hastanenin Bayram Sonrası Yapımına Başlanacağını Duyurdu (4)

Hastane hakkında detaylı bilgi veren Yenişehirlioğlu son olarak şu  ifadelere yer verdi:

“Hastanemiz daha önce de müjdesini verdiğimiz üzere; 450 yatak, 132 poliklinik, 97 yoğun bakım, 18 yenidoğan yoğun bakım, 19 ameliyathane ve 40 acil yatak sayısı ile hemşehrilerimize hizmet verecektir.”

Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’a Yapılacak Olan 450 Kapasiteli Hastanenin Bayram Sonrası Yapımına Başlanacağını Duyurdu (3)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK