Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Show TV’nin sevilen dizisi Bahar ilk sezonda seyircilerden tam not almış ve reyting rekorları kırmıştı.

MF Yapım imzalı, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Bahar Dizisi’nin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

İzleyiciler tarafından heyecanla beklenen Bahar dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Sezon finalini doruk noktada bitirerek izleyicilerinin akıllarına türlü türlü sorular getiren dizinin yeni sezonunda ne olacağı ise merak konusu oldu.

Bayhan yine farkını ortaya koydu! Dinleyenler büyülendi Bayhan yine farkını ortaya koydu! Dinleyenler büyülendi

Peki, Bahar Dizisinin sezon finalinde ne oldu?

Bahar ve Timur’un mahkemesinde Dora’nın Bahar ve Evren’in fotoğrafını ileri sürmesi ve ilişkileri olduğunu iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Hâkimin duruşmayı ertelemesinden sonra mahkeme çıkışı Timur’un suçlamalarına daha fazla dayanamayan Bahar fenalaştı.

Boşanmanın gerçekleşmediğini ve çekişmeli davaya döndüğünü duyan Rengin öfkeden deliye döndü. Evren, bir yandan hastaneye kaldırılan Bahar’ın sağlığı için endişelenirken, diğer yandan Bahar’a donör olabilmek için gizlice test yaptırdı.

Bahar’ın avukatı Ayhan, mahkemede delil olarak sunulan fotoğraflar hakkında Evren’le konuştu. Bunun üzerine Timur’la hesaplaşan Evren, “Çünkü Bahar ölüyor!” diyerek, Timur’a Bahar’ın yeniden karaciğer nakline ihtiyacı olduğunu söyledi. Tüm hastane Bahar için seferber olup ona moral vermeye çalışırken, asistanlar Bahar’a donör olabilmek için test verdiler. Seren ise çıkan test sonuçlarından hamile olduğunu öğrendi. Timur kendini affettirmek için her yolu denedi. Fakat hem Bahar’ın hem de çocuklarının sert tepkisiyle karşılaştı. Umay’ın Timur’un arabasını parçalamasından sonra arabayı satıp ev üzerindeki ipoteği kaldıramayacaklarını anlayan Nevra, Rengin’den borç aldı. Dora, teknede ziyaret ettiği Evren’den çocukluk sırlarıyla dolu kavanozu çalıp Timur’a götürdü. Timur, Evren’in yıllar önce evlerinde çalışan Selma’nın kardeşi Ali olduğunu öğrenince şok oldu. Bir de Evren’in karaciğerinin Bahar’la uyumlu çıktığını ve donör olmak istediğini duyan Timur, kendisini Evren’in yanında buldu. Uzun süredir aralarında soğuk bir savaşın devam ettiği ikili hesaplaşmanın eşiğine geldi ve Bahar’a donör olabilmek için büyük bir yarışa girdiler. Bahar, Evren’in ameliyatta doktoru olarak bulunmasını isterken, Timur da bu zamana kadar yaptığı her şey için Bahar’dan özür diledi ve anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalayarak Bahar’a verdi. Bahar, bunun üzerine Timur’un donör olmasına izin verirken; Umay, Timur’un imzaladığı boşanma evraklarını yırtıp attı. Evren’in Ali olduğunu öğrenen Nevra ise ameliyat için endişelenirken; Evren’le bir araya gelip geçmişte yaşanan olaylar için ondan özür diledi. Parla ve Umay’ı bir araya getiren ve onları barıştıran Rüzgâr, kutlama esnasında kontrolü kaybedip arabayı tehlikeli bir yere çekince onlara çarpan başka bir araba; Umay, Parla ve Rüzgâr’ın kaza yapıp uçurumdan düşmesine neden oldu.

 Sezonu zirvede bırakan Bahar dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında yetkililerden henüz bir bilgi gelmedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ