Oyuncu kadrosunda  Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Hatice Aslan, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Büşra Pekin, Elçin Afacan, Nihal Yalçın ve Nizam Namidar bulunan Bahar dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 2'inci sezona izlenme rekorları kırarak giren ve zirvenin sahibi olmayı başaran Bahar dizisi, izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Salı günlerinin zirvedeki ismi Bahar'da şok ayrılık yaşanıyor. 

Dizinin ikinci sezonu farklı toplumsal olayları ele almaya devam ediyor. Bahar'la Timur'un ayrılığı, Bahar'la Evren'in ilişkisi, Seren'in hamileliği derken birbirinden farklı konularla izleyiciyi kendine çeken Bahar dizisi yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Her hafta artan reytingler ile izleyici kitlesini sağlamlaştıran Bahar'da ünlü oyuncu için ayrılık zamanı...

Haftalık reyting sonuçları;  14-20 Ekim 2024 Haftalık reyting sonuçları;  14-20 Ekim 2024

Büşra Pekin Bahar'a veda mı ediyor?

Bahar dizisinin ikinci sezonunda kadroya dahil olan Büşra Pekin için şok iddialar ortaya atıldı. Büşra Pekin'in canlandırdığı Başhekim Süreyya karakterinin diziye veda edeceği öğrenildi.

Kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, Süreyya karakterinin planlandığı gibi gitmediğinden dolayı diziden çıkarılacağı bilgisi söylentiler arasında. 

Kaynak: HABER MERKEZİ