Tarım ve orman Bakanlığı’nın Ekim ayının başından itibaren faaliyete geçirilen taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesi vatandaşların gündeminde birinci sırada yer alamaya devam ediyor. Her gün güncellenen listede, domuz eti, tek tırnaklı eti, kanatlı et gibi akıllara durgunluk veren skandal olaylara bir yenisi daha eklendi. Bugün güncellenen listenin ardından bir firmanın kokoreçte votka ve viski, kebapta tekila kullandığı ortaya çıktı.
Domuz eti sonrası, bir skandal da tekila ve viski
Köfteci Yusuf’un domuz eti kullandığı tespit edildikten sonra vatandaşlar, hangi firmalarda neler kullanılıyor diye araştırma yamaya başladı. İçlerinde büyük firmaların da olduğu domuz eti, tek tırnaklı eti, kanatlı et kullananların ardından bir skandal da Antalya’da yaşandı. Antalya’daki bir şubenin kokoreçte votka ve viski, kebapta tekila kullandığı ortaya çıktı.
Kebaptan tekila çıktı
Bakanlığın listesine göre Antalya’da bir şubesi olan kuyu tandır kebap salonundaki ürünlerin içerisinde tekila kullanıldığı tespit edildi.
Kokoreçten viski ve votka çıktı
Antalya’da bulunan başka bir restoranda ise kokoreçin içinde ise votka ve viski tespit edildi.