21 Temmuz'da aynı anda vizyona giren Barbie ve Oppenheimer'ın rekabeti Barbenheimer olarak da anılan bir internet çılgınlığına dönüştü.

EVRENLER BİRLEŞİYOR

Film yapımcıları, dünyada bu denli sansasyon yaratan ve çılgınlığa dönüşen  Barbie ve Oppenheimer'ın rekabeti Barbenheimer olarak da anılan internet çılgınlığından yola çıkarak, bu iki filmin evrenlerini birleştirmeye karar verdi. 

UNUTULMAZ BİR SİNEMA OLAYI

Barbie ve Oppenheimer'ın aynı gün vizyona gireceğinin ortaya çıkmasından itibaren ortaya çıkan espriler ve göndermeler, Barbie'nin vizyon öncesi büyük tanıtım kampanyasıyla da birleşerek unutulmaz bir sinema olayına dönüştü.

BARBENHEİMER ÇILGINLIĞI FİLME İLHAM VERDİ

Yönetmen ve yapımcı Charles Band filmin çekimlerinin 2024 yılında yapılacağını duyurdu. 

Yönetmen ve yapımcı Charles Band;

"Dolunay'dan bir çılgınlık daha!"

"Barbenheimer'ı yapmak çok eğlenceli olacak!"

diyerek yaptığı paylaşımlarla duygularını belirtiyor.

Efes Antik Kenti'nde eylül konserleri başlıyor Efes Antik Kenti'nde eylül konserleri başlıyor

Barbenheimer konusu


American Film Market'ta satışa sunulan Barbenheimer sonsuz yazlar ve plaj partileriyle dolu Dolltopia'da yaşayan parlak bilim adamı oyuncak bebek Dr. Bambi J Barbenheimer'ı konu alıyor. Dr. Barbenheimer, oyuncak bebeklerin insan çocuklardan gördüğü muameleye öfkelenerek gerçek dünyaya adım atar ve burada insanlığın en kötü halini deneyimler. Sonunda insanlığın sorununu çözmek için her şeyi yok edecek dev bir nükleer bomba yapmaya karar verir.

Kaynak: MELİS BAYRAM