Süper Amatör Küme ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Mütevelli 1965 Spor Kulübü forması giyen 22 yaşındaki orta saha Ahmet Öztürk ile sözleşme imzaladı.

Düzenlenen imza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya ve oyuncu Ahmet Öztürk katıldı.

Manisaspor'dan sponsorluk anlaşması Manisaspor'dan sponsorluk anlaşması

Murat Germen Spor Kulübü altyapısından yetişen Ahmet Öztürk, Manisa Futbol Kulübü, Yıldızspor 45 FK, Muradiyespor, Manisa 1965 Spor Kulübü ve Mütevelli 1965 Spor Kulübü formaları giydi.

Ahmet Öztürk geçtiğimiz sezon 7 maçta süre alırken, 2 gol 3 asist yaptı. Kariyerinde çeşitli yaş gruplarında 130 maça çıkan Ahmet, 27 gol kaydetti.

Başarılı Sporcu Resmen Imzayı Attı (2)

“ İnşallah bunu takım olarak başaracağız”

Yıldızspor ailesine döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Öztürk,

“Manisa’da çok iyi işler yapan bir kulüpteyim. Burada yeniden forma giyeceğim için sevinçliyim. Süper Amatör Küme’de olumlu işler başarmak istiyoruz. İnşallah bunu takım olarak başaracağız” dedi.

Başarılı Sporcu Resmen Imzayı Attı (2)

“Tabi ki hedefimiz bir üst lig olacak ”

Sportif Direktör Bülent Gökkaya ise, “Ahmet Öztürk gelişime açık bir isim. Onun takımımıza katacaklarını biliyoruz. Genç ve deneyimli isimlerle bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabi ki hedefimiz bir üst lig olacak. Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüzü çok daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Takım ruhuyla hareket edip, zirveye ortak olacağımızdan şüphemiz yok. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU