Başkan Akın,” Bu özel gün, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür ” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çetin Akın yayımladığı mesajda, bu özel gün, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür dedi. Sözlerine şöyle devam etti.

“Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya geldiği mübarek Mevlid Kandili'ni huzur içinde karşılıyoruz. Bu özel gün, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyaya huzur, barış ve rahmet getirmiştir. Peygamber Efendimiz (SAV), yaşamı boyunca adaleti, hoşgörüyü, merhameti ve güzel ahlakı ile tüm insanlığa örnek teşkil etmiştir.

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi

Bu anlamlı günde, Peygamberimizin öğretilerini ve davranışlarını dikkate alarak manevi atmosferi en iyi şekilde değerlendirmeli, insanlığın huzuru ve mutluluğu için öğütlerini, davranışlarını, adaletini, merhametini ve hoşgörüsünü yaşamlarımıza yansıtmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu maneviyat dolu gecenin sağlık, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyor, Mevlid Kandili’nin İslam âlemi ve dünya coğrafyası için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU