Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Kurban Bayramı'nın 1'inci günü olması dolayısıyla Manisa Huzurevi Vakfı Özel Huzurevi’ndeki  vatandaşları ziyaret etti. 

Başkan Balaban Bayramda Huzurevindekileri Unutmadı (7)

Başkan Balaban, Kurban Bayramı'nın birinci günü ilk olarak Manisa Huzurevi Vakfı Özel Huzurevi’ndeki vatandaşları ziyaret etti. Başkan Balaban'a ziyereti sırasında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcı  Emine Özge Arslan, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen ve Kültür Müdürü Yasemen Şıktaş eşlik etti Yunusemre'de bulunan mahalle muhtarları eşlik etti.

Başkan Balaban Bayramda Huzurevindekileri Unutmadı (3) 

Başkan Cıllı yeni evli çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı Başkan Cıllı yeni evli çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Huzurevindeki vatandaşlar ile sohbet edeip bayramlaşan Başkan Balaban, Babalar Günü dolayısıyla aynı zamanda vatandaşların Babalar Günü'nüde kutladı. Huzurevindeki vatandaşlara konser veren Kent Orkestrası eşliğinde vatandaşlarlar eğlenen ve oyun oynayan Başkan Balaban, ardıdan Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İsmail Muammer Cider Huzurevi'ni ziyaret etti. Orada da vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Balaban, vatandaşlar ile hoş sohbet gerçekleştirdi. 

Başkan Balaban Bayramda Huzurevindekileri Unutmadı (6)

Ziyaretleri hakkında konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban;

"Kurban Bayramı’mızın birinci günü ilk olarak Manisa Huzurevi Vakfı Özel Huzurevi’ndeki vatandaşlarımızı Belediye Başkan Yardımcımız Emine Özge Arslan, ilgili müdürlerimiz ve muhtarlarımız ile birlikte ziyaret ettik. Belediyemiz bünyesindeki Kent Orkestramızın minik bir konser verdiği ziyarette gönüllerince eğlenen huzurevi sakinlerimizin hem bayramlarını hem de Babalar Günü’nü kutladık. Ardından Büyükşehir belediyemize bağlı İsmail Muammer Cider Huzurevi’mizi ziyaret ederek huzurevi sakinlerimizle bayram tadında hoş bir sohbet gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Başkan Balaban Bayramda Huzurevindekileri Unutmadı (5)

Başkan Balaban Bayramda Huzurevindekileri Unutmadı (4)

Başkan Balaban Bayramda Huzurevindekileri Unutmadı (1)

Muhabir: ÖZGE AY