Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, göreve geldiği günden itibaren Pazar günlerini esnaf ve vatandaşla geçirmeye devam ediyor. Başkan Balaban, her fırsatta yerel esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek taleplerini ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. 

Başkan Balaban Bir Pazarı Daha Esnafla Geçirdi (3)

Başkan Balaban'a yoğun ilgi

Bu ziyaretler kapsamında Bakan Balaban son olarak Muradiye Pazaryeri’nde esnafla bir araya geldi. Esnafın isteklerini ve taleplerini dinleyen Başkan Balaban’a yoğun ilgi vardı. Başkan Balaban’a ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gök,  Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay eşlik etti. 

Başkan Balaban Bir Pazarı Daha Esnafla Geçirdi (1)

"Yaşanan sıkıntıları çözmek için de var gücümüzle çalışıyoruz”

Yunusemre’nin en yoğun nüfuslu mahallesi olan Muradiye’de sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalarına gece gündüz devam eden Başkan Balaban’a halkın yoğun ilgisi vardı.Muradiye Pazaryeri’nin ilçenin önemli merkezlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Balaban;

"Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve onlara destek olmak bizim için çok önemli. Muradiye Pazaryeri, ilçemizin önemli merkezlerinden biri. Mahallemizin sorunlarını biliyoruz, yaşanan sıkıntıları çözmek için de var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Balaban Bir Pazarı Daha Esnafla Geçirdi (2)

OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı! OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı!


Başkan Balaban’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile  getiren esnaflar, taleplerini de Başkan Balaban’a ilettiler. 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU