Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Horozköy Pazaryeri'nde esnaf ve vatandaşla bir  araya geldi. Göreve Geldiğinden beri vatandaşın ve esnafın sorunlarına tek tek çözüm bulan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu sefer Yunusemre'ye bağlı olan Horozköy Pazaryerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla buluştu. 

Başkan Balaban Horozköy Pazaryerini Ziyaret Etti (4)

Göreve geldiğinden beri vatandaş ve esnafla içiçe olan ve hem vatandaşın hem esnafın sorununa çözüm bulan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban bu sefer Horozköy Pazaryeri'ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. 

Başkan Balaban Horozköy Pazaryerini Ziyaret Etti (1)

Başkan Balaban esnafla yemek yedi

Horozköy Pazaryeri ziyareti sırasında esnafla sohbet eden Başkan Balaban, esnafların sofrasınada buyur etmeyi unutmadı. Esnaflarıntaleplerini dinleyen Başkan Balaban bu talepleri en kısa sürede yerine getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

Başkan Balaban Horozköy Pazaryeri ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada;

"Bir Pazar gününü daha halkımız ve esnafımızla birlikte geçirdik. Horozköy Pazaryeri'ni ziyaret ederek hem esnafımızla hem de vatandaşımızla bir araya geldik, taleplerini yerinde dinledik. Gösterdikleri ilgiden dolayı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim."ifadelerini kullandı.

Başkan Balaban Horozköy Pazaryerini Ziyaret Etti (5)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU