Manisa Osmancalı’da Fosil Ormanı Tabiat Anıtı tescillendi Manisa Osmancalı’da Fosil Ormanı Tabiat Anıtı tescillendi

Muradiye’de yaşana elektrik sıkıntısına duyarsız kalamayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, elektrik sorunun çözümü noktasında  süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

Mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Balaban, şirket çalışanlarından da bilgi aldı. Balaban, mahallede yaşanan sıkıntıları yakından takip ettiğini belirtti. 

Başkan Balaban, Muradiye’deki Elektrik Sorununa Duyarsız Kalmadı (2)

“Yaşanan sorunlara belediye olarak asla duyarsız kalmıyoruz”

Muradiye’de yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Balaban, sorunlara belediyenin yetkileri ve imkanları çerçevesinde çözüm üreteceklerini ifade etti. Balanban,

“Muhtarımız, başkan yardımcılarımız, ilgili müdürlerimiz ve GEDİZ elektriğin çalışanlarıyla mahallemizde yaşanan elektrik sorunu ile ilgili incelemelerde bulunduk. Yaşanan sorunun en kısa sürede giderileceğini yetkililerden öğrendik. Elektrik sorunu bizim sorunumuz olmasa da bile biz duyarlı bir belediye olarak vatandaşımızın yaşadığı her sorun bizim sorunumuzdur mantığıyla hareket ediyoruz. Elektrik kesintisi sorunun çözümü noktasında süreci yakından takip ediyoruz. Muradiye halkımızın şunu bilmesini isteriz ki yaşanan sorunlara belediye olarak asla duyarsız kalmıyoruz. Belediyemizin imkanları ve yetkileri çerçevesinde sorunlara çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
 

Başkan Balaban, Muradiye’deki Elektrik Sorununa Duyarsız Kalmadı (3)

Muhabir: RESULENUR KANTAR