Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yakın arkadaşı ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı  Haydar İzci’nin kızının nikah törenine katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yakın arkadaşı  ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı  Haydar İzci’nin kızı Yağmur'un nikah törenine katıldı. 

Yağmur ve Yılmaz Saint çiftininin düğününe katılan Başkan Balaban genç çiftin heyecanlarına ortak oldu. Düğün sırasında genç çifte hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Balaban, çifte aynı zamanda bir ömür boyu mutluluklarda diledi.

Genç çiftin heycanına ortak olan Başkan Baaban düğünden sonra yaptığı konuşmada Başkan Balaban;

"14 Temmuz Cumartesi günü değerli dostum Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci’nin biricik kızının nikah törenine katılarak heyecanlarına ortak oldum. İzci ve Yücel ailesinin değerli evlatları Yağmur ile Yılmaz Sait çiftinin nikahına katılarak hem genç çifte hem de ailelerine bir ömür boyu mutluluklar diledim." ifadelerini kullandı

Saruhanlı’da bisiklet turu düzenlendi Saruhanlı’da bisiklet turu düzenlendi

Çiftlerin nikahı kıyarken çiftlere öğütlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek,

“Sizlere birilerinin söylediği gibi şu kadar çocuk yapın demeyeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum ki Mustafa Kemal’in askerleri gibi çocuklar dünyaya getirin” dedi.  Nikah şahitlerinden Minik Ertuğrul Aytaç’ın “Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” sözleri düğüne katılanlarca dakikalarca alkışlandı. Düğüne katılamayanlar yolladıkları çiçeklerle Arena Kır düğün mekanını çiçek bahçesine dönüştürdü. Haydar-Tülay İzci ve Besim-Keziban Yücel çifti çocuklarının düğününe katılanlarla tek tek yakından ilgilenirken çiçek yollayanlara teşekkür ettiler

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU